erem.qns
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben wave 723 kullanıcısıyım.Siz herhalde s8500 kullanıyorsunuz.Ordan download'a girip ben yada siz java yı mı seçcez daha sonra ordan jarı mı yoksa jadı mı seçcez çünkü benim şuan IM'deki palringo hala eski sürüm msn falan yok bu yeni sürümde oyunlara geldi.Lütfen yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler...Menüde olanıda kullanıbiliısun. Çünki telefonda Palringo var sen onun sürümünü yükseltiosun.
Ebuddy ve diğer programlar bunun kadar iyi değil. Palringo daha hızlı iletişim kuruyo
kardeş aynı şeyi yaptım yine oyunlarda açılıyor IM'den girince hala eski sürüm neden acaba benim tel wave 723 olduğu için falan mı?Download'a girince java yı seç. Ve orda bi yazı yazıo.
O jar veya jad ı deil onun ustunde bi yazı var. Ona tıkla direk telefona indirir.
indir kullan
sen direk yükledin oyunlara gelmedi mi ?ben Wave 8500 de yaptım gayet guzel kullanıyorum. Senın cıhazı bılemıcem kardesım
bende neden anamenüye gelmezki eski sürümü yükledim herhalde onu nasıl silebilirimki nolur bana bir çözüm yolu bulunoyunlarada geldi anamenuye de
arkadaşım yazdığın metodları eksiksiz uyguladım. lakin oyunlara atmadı, ana menüyü YENİ SÜRÜM diyerek güncelledi.. ekran uyarlaması yok. ekran boyutu büyük. ekranı nasıl normale döndüreceğim?
Kardeş aynen bu dediklerimi uyguladım. Bunların dısında hıcbırsey yok. Cok guzel bi şekilde kullanıyorum suan..
sende de ekran uyarlaması yok değil mi? ekranı büyük olarak kullanıyorsun??
emeğin için çok teşekkürler.. çok saol.. bendeki ile sadece wi-fi den bağlantı kurabiliyorum.. sendeki wap ile bağlantı sağlayabiliyorsun değil mi? facebook chat var mı?
oldumu ?
Şimdi denedim Wi-Fİ den ztn giriyodum. Wap'dan da girebiliyorum sıkıntı yok.
Facebook chat de var.
diğer servisler flnda var çok güzel
Anamenü>Ayarlar>bağlantılar>paket veri kullanı aktif et sorun ortadan kalkar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?