lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen kullanmıştın galiba hp yi ama ekran kartı çok iyi yaahp de gta4 ü high de 5 saat oynarsan hp diye bişi kalmazhurda
Doğru diyosun golda bakıyorum bimekse bakıyorum hergün yeni bi model çıkarmışlar ama eminmisiniz ekran kartı süper hpnin hem hepsindemi ısınma sorunu var yoksa nadirenmi?Hp bozdu artık. Hele Dw6000 mi idi neydi? Vasat. En az beş tane elimde kaldı. Packard Bell bu aralar boy göstermeye başladı.
Param olsa bende tanımampb acer aynı.pbyı acer satın almıstı.ona gore kararınızı verın.monsterden baska dızustu tanımam.
Yani sen bana hp yi mi öneriyosun 50 tl lik soğutucu var zaten ek olarak almıycam hem malum kışa giriyoruz poşete koyarım atarım balkona al sana soğutucu6770m her türlü daha güçlü bir kart. fps oyuna göre tabiki değişiklik gösterebilir. mesela 6770mde fifa 11 ultrada kasma yapıyordu ama fifa12de kasma yok birazda oyunla alakalı. ısınmadan kasma olur mu sorusuna gelince hiç ihtimal vermiyorum. iki markayıda şuanda kullanıyorum pb biraz eski ama hala canavar daha fazla ısınıyor tabiki pb 4 senelik çünkü.
Yani sen bana hp yi mi öneriyosun 50 tl lik soğutucu var zaten ek olarak almıycam hem malum kışa giriyoruz poşete koyarım atarım balkona al sana soğutucu
Ya ama lumiere hasan abi yani alma diyo chipseti falan yakarsın diyo aralarında fark yok fazla diyo anlamadım ya.
kışın hiç problem yaşamazsın. ekran kartından dolayı hp öneriyorum. ısınma konusunda pb ile bir fark olmaz. her laptopun sol tarafı ısınır. eğer çift ekran kartlı bir model alırsan işte o zaman ısınma görmezsin. çünkü 6770m için fan canavarı diyebiliriz internette gezerken bile fanı çalıştırabilir ama müzik dinliyorsan fanı duymazsın bile.
Ya ama lumiere hasan abi yani alma diyo chipseti falan yakarsın diyo aralarında fark yok fazla diyo anlamadım ya.
Yeni nesil HP lerde fan çok çalışıyor çalıştımıda durmak bilmiyor.Bende var HP pavilion serisi 4gb ram 1gb ekran kartı 2,3ghz i5 işlemci.fan hızlı calısıtıgından cok ses oluyor.ben hp tavsiye etmiyorm
Ya çıkamıyorum ben 1500 den yukarı maalesef taş çatlasa 1350 oluyor babam kabul etmiyor daha fazlasını hem bu notebooktada çift ekran kartı varmış galiba bilmiyorum tam yani şarja takınca 6770m e geçiyomuş çıkarınca intele geçiyomuş tabi bunu iptal etme şansı varmış mesela ben nette gezinirken intele geçerim oyun açarkn 6770m e geçerim 2 saat oynarım sonra intele geçerim tekrar. ama ısınma sorunu çok kötüymüş hasan abi başın çok ağırır diyo tavsiye etmem diyo hasan abide güvenilir biri konuya gelse iyi olcak mesajlardan olmuo
sadece 6770m ekran kartlı modeller için doğru olabilir. i7 işlemcili modellerde intel hd3000 grafik işlemcisi var. ben 2 saatlik oyundan çıktıktan sonra 5-10 dk arası cihaz soğuyor fan duruyor. çünkü iki ekran kartı ve oyundan çıktıktan sonra intele geçiyorum.
Ya çıkamıyorum ben 1500 den yukarı maalesef taş çatlasa 1350 oluyor babam kabul etmiyor daha fazlasını hem bu notebooktada çift ekran kartı varmış galiba bilmiyorum tam yani şarja takınca 6770m e geçiyomuş çıkarınca intele geçiyomuş tabi bunu iptal etme şansı varmış mesela ben nette gezinirken intele geçerim oyun açarkn 6770m e geçerim 2 saat oynarım sonra intele geçerim tekrar. ama ısınma sorunu çok kötüymüş hasan abi başın çok ağırır diyo tavsiye etmem diyo hasan abide güvenilir biri konuya gelse iyi olcak mesajlardan olmuo
Valla ben hala senin bilgisayara bakıyorum çok hoşuma gitti ama işte bütçe yetersiz ne yaparsın eğer babam doğru dediyse bugün alacakmış test edicem gta 4 yükliycem akşama kadar oynıycam veya ısınana kadar eğer çok ısınırsa para iadesi istiycem.
ben yanlış yönlerdirmek istemem zaten. ben kullandığım modele göre yorum yapıyorum sana. yoksa hp fanlığım gibi bir şey yok. eğer çift ekran kartlıysa çok iyi diyebilirim. evet amd ayarlarından değiştirebiliyorsun yüksek performans ya da güç tasarruflu diye. bios güncellenmeden önce uygulama bazlı değişiyordu yani sen bir defalığına bir oyuna 6770m atıyorsun oyunu açtığın zaman direk yüksek performans çalışıyordu. ama bu bana göre değil çünkü çok oyun oynamıyorum internette hep intel kullanıyorum ve fan çalışmıyor. 6770m dinlenmiş oluyoreğer çift ise + bir şey bu unutma.
Valla ben hala senin bilgisayara bakıyorum çok hoşuma gitti ama işte bütçe yetersiz ne yaparsın eğer babam doğru dediyse bugün alacakmış test edicem gta 4 yükliycem akşama kadar oynıycam veya ısınana kadar eğer çok ısınırsa para iadesi istiycem.
Evet yanlış olabilirmi bilmem ama en son böyleydi Packard Bell ts11hr 626
hayırlı olsun şimdiden. zaten ekstra bir ısınma olursa hiç bekletme. ama yinede her laptop için ekstra bir klavye şart diye düşünüyorum. senin hdd 7200rpm benim 5400. 7200 olması iyimiş cidden %30 daha fazla performans alırsın. bu arada verdiğin pb modeli ile ilgili bir şey bulamadım sonu 626 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?