sahara_2508 Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- nasıl ayarlandiği konusunda bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler.
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- nasıl ayarlandiği konusunda bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler.
ahmetsnmz Üye arkadaslar p990 ıcın mns programı varmı ben bıtane bulamadım --------------- Ekleme --------------- heart_broker' Alıntı: bende p990i kullanıcısıyım ve bence ii bi program herkese ii seyirler Genişletmek için tıkla ... nasıl ayar yapacaz --------------- Ekleme --------------- ya kardes programı desteklemıyor neden acama
arkadaslar p990 ıcın mns programı varmı ben bıtane bulamadım --------------- Ekleme --------------- heart_broker' Alıntı: bende p990i kullanıcısıyım ve bence ii bi program herkese ii seyirler Genişletmek için tıkla ... nasıl ayar yapacaz --------------- Ekleme --------------- ya kardes programı desteklemıyor neden acama
dagahmet83 Üye ya özür ama bu sony ericsonn k790i ler için tv izleme bir program varmıdır.varsa nasıl download edebilirim. foruma yeni üye oldum.yazrdımcı olursanız sevinirim tekrar özür
ya özür ama bu sony ericsonn k790i ler için tv izleme bir program varmıdır.varsa nasıl download edebilirim. foruma yeni üye oldum.yazrdımcı olursanız sevinirim tekrar özür