ulviye Üye Exalans' Alıntı: yabancı sitelerden gördüğüm kadarıyla sonyericsson p800 p900 p910 ve p990 da video ve tv izleme programı kendim deneyemedim buyrun vimio uiq 1 : p800 900 910 uiq 2 : p990 için Genişletmek için tıkla ... tesekkurler
Exalans' Alıntı: yabancı sitelerden gördüğüm kadarıyla sonyericsson p800 p900 p910 ve p990 da video ve tv izleme programı kendim deneyemedim buyrun vimio uiq 1 : p800 900 910 uiq 2 : p990 için Genişletmek için tıkla ... tesekkurler
42_alperen Üye Arkadaslar P990i Hakkında Bılgı Almak ıstıyorum,msn Yı Nasıl Kurabılırım,bılgılendırırsenız Sevınırım
Arkadaslar P990i Hakkında Bılgı Almak ıstıyorum,msn Yı Nasıl Kurabılırım,bılgılendırırsenız Sevınırım
lovelytoon Üye Kardeş Il Denememde Mesaj Yazmak Gerekıomuş Yazalım P1 I Aldım Ama Netten Video Seyredmıorum Neden Acaba Flash Player Gerekıo Dıor ındırıyorum Ama Kurulmuyor Anlayamadım Gıttı Aramaya Devam
Kardeş Il Denememde Mesaj Yazmak Gerekıomuş Yazalım P1 I Aldım Ama Netten Video Seyredmıorum Neden Acaba Flash Player Gerekıo Dıor ındırıyorum Ama Kurulmuyor Anlayamadım Gıttı Aramaya Devam