teknolojibaronu Üye Genelde herkesin ilk telefon nokia benimde öyle 1-) Nokia 5610 2-) Samsung Galaxy Ace en çok nefret ettiğim telefonumdu 3-) Samsung Galaxy Ace 2 çift çekirdek olduğunu öğrenince baya sevinmiştim 4-) Samsung GALAXY NOTE 3 (özellikle ekranı beni en çok etkileyen faktör büyük olması sebebiyle) 5-) Apple iPhone 6 Plus
Genelde herkesin ilk telefon nokia benimde öyle 1-) Nokia 5610 2-) Samsung Galaxy Ace en çok nefret ettiğim telefonumdu 3-) Samsung Galaxy Ace 2 çift çekirdek olduğunu öğrenince baya sevinmiştim 4-) Samsung GALAXY NOTE 3 (özellikle ekranı beni en çok etkileyen faktör büyük olması sebebiyle) 5-) Apple iPhone 6 Plus
kamla Üye [QUOTE = "Nextman, post: 7400399, member: 2012284"] exploitation of:: Zui:: | After this model I use model vaybeeee [/ QUOTE] i love these Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız models
[QUOTE = "Nextman, post: 7400399, member: 2012284"] exploitation of:: Zui:: | After this model I use model vaybeeee [/ QUOTE] i love these Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız models