özellikle metalci melek konuya baksın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
özellikle metalci melek konuya baksın ;)
arkadaşlar herkese merhaba... Ben bir widget istiyorum dijital saat şeklinde altında tarih ve ajanda olsun istiyorum yani 3u bir arada olan güzel olsun...

- - - Eklendi - - -

bir de söyle bir ricam var... Tuş kilidini kapatınca ekranda analog saat görünsün istiyorum yardımcı olacak var mi,

Konu Sahibi
ama saate basımca alarm acilsın ajandaya tıklayınca ajanda acilsın

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım ya

ne istediğini tam anlamadım şekil üzerinde gösterirsen olur mu olmaz mı o zaman söylerim

Konu Sahibi
bakalım ne zaman gelecek anons mu ettirsek ne yapsak

- - - Eklendi - - -

hemen anlatayim ne istediğimi

Geldi işte aha burda bak gördünmü superman gibi

Konu Sahibi
simdi bende 5800 tck v2 var. Ana menude hani en üstte tarih saat ve tercih yazan yer var ya onun yerine daha güzel bir bölüm koymak istiyorum hani böyle bir widget olsa ana aynı şimdiki işlevlerin aynısını görecek ama şekli semali farklı güzel olacak

- - - Eklendi - - -

Geldi işte aha burda bak gördünmü superman gibi

hızır gibi yetişti valla

Konuyu doğru yere taşıdım buradan devam edersiniz

işim uzun akşama doğru en erken 1 saat sonra oda belki

yav bi bırakmadılar muhabbeti herkes mesaj attı unuttum seni insan bi hatırlatır la

Konu Sahibi
la arkadaş bende seni bekliyordum belki işi bitmemistir diye

- - - Eklendi - - -

neyse hadi benı işe gecelim

senin iş biraz zor yalnız istediğin şey sis düzenlemesi ve elimizde kaynak kodları yok olsaydı belki işin içinden çıkardık kaldıki o widgetin dosyalarının yerlerinibile bilmiyoruz

aga o telefonu 200e sat üstüne 150-200 tl koy 2.el sıfır gibi androidli telefonlar var onlardan al tüm sıkıntından kurtulursun
melek yapsan süper olur bide cfwye nokianın widgeti gibi entegre etsen offf tadından yenmez

Konu Sahibi
senin iş biraz zor yalnız istediğin şey sis düzenlemesi ve elimizde kaynak kodları yok olsaydı belki işin içinden çıkardık kaldıki o widgetin dosyalarının yerlerinibile bilmiyoruz

peki tuş kilidini kapatınca ekrana büyük analog bir saat gelmesinı istiyorum bu mümkün mu

- - - Eklendi - - -

acaba çok mu şey istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...