arkadaşlar herkese merhaba... Ben bir widget istiyorum dijital saat şeklinde altında tarih ve ajanda olsun istiyorum yani 3u bir arada olan güzel olsun...
- - - Eklendi - - -
bir de söyle bir ricam var... Tuş kilidini kapatınca ekranda analog saat görünsün istiyorum yardımcı olacak var mi,
simdi bende 5800 tck v2 var. Ana menude hani en üstte tarih saat ve tercih yazan yer var ya onun yerine daha güzel bir bölüm koymak istiyorum hani böyle bir widget olsa ana aynı şimdiki işlevlerin aynısını görecek ama şekli semali farklı güzel olacak
senin iş biraz zor yalnız istediğin şey sis düzenlemesi ve elimizde kaynak kodları yok olsaydı belki işin içinden çıkardık kaldıki o widgetin dosyalarının yerlerinibile bilmiyoruz
aga o telefonu 200e sat üstüne 150-200 tl koy 2.el sıfır gibi androidli telefonlar var onlardan al tüm sıkıntından kurtulursun
melek yapsan süper olur bide cfwye nokianın widgeti gibi entegre etsen offf tadından yenmez
senin iş biraz zor yalnız istediğin şey sis düzenlemesi ve elimizde kaynak kodları yok olsaydı belki işin içinden çıkardık kaldıki o widgetin dosyalarının yerlerinibile bilmiyoruz