“Özel tasarımlı” HTC One Mini tanıtıldı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tayvan kökenli akıllı telefon üreticisi HTC’nin 2013 yılının başında resmi olarak tanıtımı gerçekleştirdiği ve amiral gemisi HTC One‘ın mini versiyonu olarak lanse edilen HTC One Mini, özel tasarımlı versiyonu ile haberimizde. İngiliz tasarımcı David Koma tarafından özel olarak tasarlanmış olan ve yalnızca 10 adet olarak üretilen versiyonun resmi tanıtımı gerçekleştirildi.

İki ayrı desene sahip olan özel tasarım HTC One Mini, donanım özellikleri açısında HTC One Mini modelinden farklılıklar göstermemekte. Akıllı cihazların arka alüminyum kısımlarına döşenmiş olan desenler, modele ayrı bir hava katmış.

Eylül ayı sonuna kadar sürecek olan ve HTC İngiltere tarafından Twitter üzerinden düzenlenen yarışmanın birincisine hediye edilecek olan özel tasarım HTC One Mini‘nin daha sonra ise diğer 9 adedinin ise eBay üzerinden satışa sunulabileceği belirtilmekte.

4.3″ boyutlarında ve 720p çözünürlüğünde ekrana sahip olan HTC One Mini, gücünü ise Snapdragon 400 işlemciden almakta. 1GB RAM belleğe sahip olan model, 16GB dahili veri depolama alanına sahip. Arka yüzünde 4MP Ultrapiksel kamera konumlandırılmış olan modelin ön yüzünde ise 1.6MP çözünürlüğünde kamera yer almakta.

Samet.25

Benim hosuma gitmedi zevkten zevke degisir tabi

bundan seri üretim yapsalar satışlar düşerdi zaten

Tepkiler: rtaymus07

fk555897

Üye
Bu tarz versiyonları sevmiyorum. Sade telefonları daha çok seviyorum ama renkler uyumlu olmuş.

Secret26

Üye
Bence de güzel değil ama beğenenler çıkacaktır tabi

KcygtYsn

Üye
Desenler güzel ama tasarımcı adı ve renk uymamış beyazın üstüne kırmızı daha güzel olurdu

İlginç Bir Tasarım Olmuş Müze Ve Keşif Yapanlar İçin Bire Bir Telefon

telefonun tasarımını basite indirgemiş saçma olmuş...

MaxipmaN

Üye
parazitli televizyon kanalı gibi

Soldakinin gideri varda, diğeri çok sıradan.

Invoke

Üye
Tasarımcı çömezmiş herhalde, zor bir iş yapmış gibi durmuyor

Tasarımını en beğendiğim olan one mini ne hale gelmiş. Beğenenler çıkacaktır ama bana göre kocaman bi 0

Allahtan seri üretmemişler
hTC seri üretseydi bu cihazı KOMA`ya girerdi