Özel numara aradı

Konu Sahibi
Özel numara aradı
Arkadaşlar biri özel numara ile aradı bu numarayı bulmak mümkün mü ne yapılabilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Operatöre başvururlar ancak böyle öğrenebilirsin. Başka yolu yok

HTC 10 cihazımdan gönderildi

Tepkiler: ibrahim ok

ilo53

Üye
Çok uzun hikaye bence değmez uğraşmana diye düşünüyorum

Konu Sahibi
Çok uzun hikaye bence değmez uğraşmana diye düşünüyorum
Rahatsız etmiyor konuşuyoruz ama numara gizli özel numara diyor bulmam lazım önemli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özel numaralar, sürekli seni arayıp rahatsız ediyorsa ve sende şüpheleniyorsan, savcılığa bir dilekçe verip telefonu dinlemeye koyabilirsin. Böylece özel numara arasa bile savcılık bu arayan numaraları takip eder. Ama ayda yılda bir özel numara arıyorsa ve sende rahatsız oluyorsan, telefonu özel numaralara kapatabilirsin. Böylece sittin sene kimse seni özel numaradan arayamaz. Senin de kafan rahat olur.

Konu Sahibi
Yok dostum rahatsız etmiyor normal konuşuyoruz arayınca ben onu aramamak istiyorum numara yok vermiyorda noyu onun için bulmak istiyorum önemli yani

Hmm [emoji5] Kız meselesimi?
Üstüne gitme yoksa daha aramaz

HTC 10 cihazımdan gönderildi

Konu Sahibi
Sorma valla bulmazsam olmaz yokmu bunun çaresi uzaya gidiyorlar gizli numarayı bulamıyorlar bu mu teknoloji

Sizin numarayı bulmanızı istemiyor çünkü o kızın, kim olduğunu öğrenmeniz iyi olmadığı için gizli olarak arıyor. Sevgilisi vardır, sevgilisiyle kavga edince bir başkasıyla konuşur ve ulaşmasını istemez

mcnpl4

Üye
zamana bırak numarasını açar belki. sabırlı olmakta fayda var keyfini çıkar