Özel mesajlarınızı o okuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Özel mesajlarınızı o okuyor


Facebook'un güvenlik şefi Joe Sullivan, yaptığı açıklamada kullanıcıların yazışmalarını okuduğunu; ancak okumaktaki amaçlarının pedofilleri tespit etmek olduğunu söyledi.


Facebook, yeni teknolojileri kullanarak pedofilleri engellemeye çalışan çok sayıdaki firmadan biri. Bu tür çalışmalar genellikle, uygunsuz dil ve kişisel veri paylaşımının otomatik olarak taranmasıyla başlıyor. Mahküm edilmiş pedofillerin internet sohbetleri yazılıma yüklenerek uygunsuz konuşmaların tespit edilmesi sağlanıyor.

Reuters
Facebook'tan ajansında yer alan bir habere göre, Facebook'un güvenlik şefi Joe Sullivan, söz konusu sohbetlerin sadece program alarm verdiğinde okunduğunu söylüyor. Sullivan, sosyal paylaşım sitesinin suçsuz kullanıcıları mağdur etmek istemediğini de sözlerine ekliyor. Ancak bu durum bir başka konuyu da gündeme getiriyor: Facebook böylece resmi ağızdan sohbetleri okuduğuna da teyit etmiş oluyor.
KAYNAK:
 
facebook kullanmıyorum diyecek kadar az kullanıyorum. benimkileri okuyabilir
 
Facebook hesabımı dondurdum ve uzun süredir kullanmıyordum, isabet olmuş...
 

CABBAR

Üye
Banane yaa : facebook kullanmıyorum ki
 
Anlayamasın diye emo dilinde yazışırım bende
 
Tepkiler: OttomaN TigeR

MrTech

Üye
 
Tepkiler: OttomaN TigeR

pelın_

Biz çokpıs dedikodu yapıyoz okusun nlcak
 

Mobilator

Emekli Yönetici
Benim varda okusun nolcakki?
 

mstf_l

Üye
Belli değil miydi. Tek amacı insanların tüm özel hayatını kendi elleriyle ifşa etmesini sağlayan bir firmadan beklenebilecek birşey sonuçta.
 
FBI 'ın başındaki F facebook mu yoksa
 

Tam da arkadaslarla israile saldırı planı yapiyoduk şu kız askerlere falan
Evden aldırabilirler bizi hakkınızı helal edin gardaşlar
Burdan,Türkiye Basbaganına sesleniyom bizden dısarı adam çıhmaz vörme bizi amarıkaya
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...