Tuba.Erva Üye 1-kellesini alalım 2- ayın ahlaksız üyesı ünvanı verelım 3-1 hafta boyunca konulara yazamasın ama okusun ezik kalsın aglasın zırlasın 4-pm kutusunu patlatalım bıdaha böyle teklıflerde bulunamasın 5-rütbesını elnden alalım tekrar er olarak baslasın .d
1-kellesini alalım 2- ayın ahlaksız üyesı ünvanı verelım 3-1 hafta boyunca konulara yazamasın ama okusun ezik kalsın aglasın zırlasın 4-pm kutusunu patlatalım bıdaha böyle teklıflerde bulunamasın 5-rütbesını elnden alalım tekrar er olarak baslasın .d
DiaBLoS Admin Tusem'' Alıntı: 1-kellesini alalım 2- ayın ahlaksız üyesı ünvanı verelım 3-1 hafta boyunca konulara yazamasın ama okusun ezik kalsın aglasın zırlasın 4-pm kutusunu patlatalım bıdaha böyle teklıflerde bulunamasın 5-rütbesını elnden alalım tekrar er olarak baslasın .d Genişletmek için tıkla ... Mükemmel bir düşünce ... Sonuna kadar destekliyorum
Tusem'' Alıntı: 1-kellesini alalım 2- ayın ahlaksız üyesı ünvanı verelım 3-1 hafta boyunca konulara yazamasın ama okusun ezik kalsın aglasın zırlasın 4-pm kutusunu patlatalım bıdaha böyle teklıflerde bulunamasın 5-rütbesını elnden alalım tekrar er olarak baslasın .d Genişletmek için tıkla ... Mükemmel bir düşünce ... Sonuna kadar destekliyorum
Tuba.Erva Üye DiaBLoS' Alıntı: Mükemmel bir düşünce ... Sonuna kadar destekliyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah aklıma geldıkce ekleme yaparım
DiaBLoS' Alıntı: Mükemmel bir düşünce ... Sonuna kadar destekliyorum Genişletmek için tıkla ... eyvallah aklıma geldıkce ekleme yaparım
DiaBLoS Admin Tusem'' Alıntı: eyvallah aklıma geldıkce ekleme yaparım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ... Bekliyoruk ...
Tusem'' Alıntı: eyvallah aklıma geldıkce ekleme yaparım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ... Bekliyoruk ...
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: Tuba.. neyse Genişletmek için tıkla ... söyle tatlım ----------Eklendi @ 19:19:13 ---------- Yazıldı @ 19:18:42 ---------- TheM-CK' Alıntı: Tuba. Genişletmek için tıkla ... efendım
Revengeful' Alıntı: Tuba.. neyse Genişletmek için tıkla ... söyle tatlım ----------Eklendi @ 19:19:13 ---------- Yazıldı @ 19:18:42 ---------- TheM-CK' Alıntı: Tuba. Genişletmek için tıkla ... efendım
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: sana pasta aldım Genişletmek için tıkla ... al işte ya kıskandım Tuba'yı hayalimdeki pasta
Revengeful' Alıntı: sana pasta aldım Genişletmek için tıkla ... al işte ya kıskandım Tuba'yı hayalimdeki pasta
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: sana pasta aldım Genişletmek için tıkla ... zevkıne hep hayran kalmısımdır
DiaBLoS Admin Revengeful' Alıntı: bence gayet yaratıcı Genişletmek için tıkla ... İyi o pastayı sen ye bakalım bir hoşuna gidecek mi ?
Revengeful' Alıntı: bence gayet yaratıcı Genişletmek için tıkla ... İyi o pastayı sen ye bakalım bir hoşuna gidecek mi ?
Revengeful Emekli Yönetici ben normal pasta bile sevmem ----------Eklendi @ 18:59:02 ---------- Yazıldı @ 18:58:47 ---------- hem güzel demedim yaratıcı dedim
ben normal pasta bile sevmem ----------Eklendi @ 18:59:02 ---------- Yazıldı @ 18:58:47 ---------- hem güzel demedim yaratıcı dedim