Oyunlarimdan kurtuldum! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tatile girin tekrar yüklersin sıkıntı yapma , başarılı bir dönem geçirmen dileğiyle...

Superfan

Üye
Planetside 2 oynuyor muydun ? Hangi server ve isim?

- - - Eklendi - - -

Ben hergün oturduğum olur.Laptoba gelir otururum.Yazılıya son gün çalışırım.Ama başarılıyım.Diğer önemli nokta okulda iyi dinlemek.Derste çok iyi dinlerim.Sinek rahatsız etse üçe ayırırım

- - - Eklendi - - -

Yine şanslısınız.Evde işi bilgisayarla olan bir abim var.Arada bir oturabiliyorum.Tatil gelse ne yazar Laptop browser oyunlarında t akılıyor.

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Planetside 2 oynuyor muydun ? Hangi server ve isim?

Alaplaya da reklamini gorup izlemistim hosuma gittigi icin indirmistim. Bikac kere oynadim ama tam cozemedim oyunu yani adam bulamadim hic Zevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren

Türe

Üye

Aynen ben de çok iyi dinlerim. Ama herşey yazılı değil. Bizim için aslolan YGS-LYS

Superfan

Üye

Alaplaya da reklamini gorup izlemistim hosuma gittigi icin indirmistim. Bikac kere oynadim ama tam cozemedim oyunu yani adam bulamadim hic Zevk alamayinca da bir daha oynamadim kaldi oyle arada giriyordum oda nadiren

1000 kişilik türk birliği var ama ben çıktım.Benim için sıkıcılar Yani iyi baskın yapıyorlar ama az bilindik yerlere gidiyorlar. Zaten 1 hafta anca durdum.

FIFA nasıl silinir? PES'i iyi ki silmişsin
diğerleri fena değil.

S4 ü silmeyeydin bari Allahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında

Türe

Üye
S4 ü silmeyeydin bari Allahtan Bölümüm Mf ve matematik olimpiyatlarında falan 65 . Olmustum (Bursa içinde) bu sene kaçıncı olcaz bakalım ama by sefer ülke çapında

Avantajlısın. Çünkü konuları biliyorsun artık matematikte.

Ya pes 13 ü sevmedim ben çok bir şey eklememişler 12 nin üstüne bence 12 daha iyi

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi

S4ü kesinlikle silmeliydim en bagimliboldugum ve en cok oynadigim oyundu

Tebrikler ilerisi için güzel bir karar.

Da şu ac3 ün türkçe yama çıksaydı

esokmen

Üye
Oyun oyun bir yere kadar zaten. Arkadaslarla oynamadan zevki cikmaz arada topla elemanlari nete gidin pese gidin. olmasin ama arada sonra bak dersde calisilir. Evdeki bilgisayarimda bir tek oyun bile.yok allaha sukur.

Tebrikler ben bi Pes13(exTReme 13 kullanıyorum )'ü kaldırmadım

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne olur ne olmaz sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...