Oyunlar hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aynenn =/

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence listeden sırayla aramaktansa yapımcı adıyla ara daha kolay olur. Mesela en kaliteli uygulama yapımcıları ea Games,gameloft,chillingo,rovio,glu bunları arayarak listeyi incele daha kolay olur

Tepkiler: nanotex
    Konu Sahibi
bence listeden sırayla aramaktansa yapımcı adıyla ara daha kolay olur. Mesela en kaliteli uygulama yapımcıları ea Games,gameloft,chillingo,rovio,glu bunları arayarak listeyi incele daha kolay olur
çok geç hocam yukarı doğru tarıyorumve inşallah yeter hafıza yetmezse üzülürüm

- - - Eklendi - - -

symbian da ki çoğu oyun var yanlız

Konu Sahibi
ben yüzü geçik oyun 20 den fazla uygulama yüklediğim de bile 701 cihazım gayet iydi şimdi bunda daha fazla yükleyeceğime eminim ve multitaskingde de onu geçerse vereceğim paraya tam anlamıyla değecek bu arada en fazla kaç uygulama açılıyor kısıtlama var mı?

papakudioflu

Emekli Yönetici

8 uygulama kısıtlaması var.

abi bu uygulama geliştiricileri herhalde android ve iostaki oyun ve uygulamaları port ediyolar,wp ile uyumlu hale getiriyorlar herhalde yoksa abi günde 300 uygulamayı nereden buluyolar ki

papakudioflu

Emekli Yönetici

abi bu uygulama geliştiricileri herhalde android ve iostaki oyun ve uygulamaları port ediyolar,wp ile uyumlu hale getiriyorlar herhalde yoksa abi günde 300 uygulamayı nereden buluyolar ki

aylar önce microsofta kayıtlı yüz binden fazla uygulama geliştiricisi vardı

Konu Sahibi

8 uygulama kısıtlaması var.
çok saçma .s beğenilmeyen symbian bile daha serbest. bi de bu menün arka planını falan değiştirme ile ilgili bi olay var mı veya olacak mıdır? mesela belirlediğimiz resimler her geçişte arkada değişsin abi neden yapmıyorlar ya böyle şeyler .s ?

Hacı 1. Symbian eski kurttur laf yok
2. Bunları bi konuda toplayıp nokiaya bildirebiliriz bu fikirlerimizi. Yoksa burdan istiyorum diye bağırınca görmezler ki.

Sistemdeki eksiklikler ve kullanıcı taleplerini fırsat buldukça windowsphone sitesindeki geri bildirim kısmından iletiyoruz.
Ocak sonu-Şubat başı gibi gelecek olan "Apollo+" güncellemesiyle pek çok eksikliğin giderilmesi ve taleplerin büyük oranda karşılanması bekleniyor. Biraz daha sabır...

Tepkiler: Mazlum Somer
bu market sadece lumiadan mı görünüyor normal pc netinden girilemez mi siteye

NUD

Üye
ben ne zamandır mağazaya bakmıyorum bile oyun oynamayı sevmiyorum tel den

ben ne zamandır mağazaya bakmıyorum bile oyun oynamayı sevmiyorum tel den

Ben de genellikle uygulamaları inceliyorum. Bazen çok ilginç ve kullanışlı şeyler çıkabiliyor aradan.
Çok sık oyun oynamadığım için mağazanın oyunlar bölümüne çok nadir bakıyorum.

alical33

Üye
nasıl oyun isteğinde bulunabiliyoruz ya ? kiloo saybonun subway surfers oyununu istiyorumda kime nasıl iletebilirim ?

nasıl oyun isteğinde bulunabiliyoruz ya ? kiloo saybonun subway surfers oyununu istiyorumda kime nasıl iletebilirim ?

Mağazadan oyun yada uygulama talebinde bulunamazsın.
Ancak istediğin oyunu yapan firma yada kişiye ulaşarak söz konusu oyunu Windows Phone platformuna portalamalarını yada bu platform için yazmalarını talep edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...