Mazlum Somer
Üye
"Popüler" ve "Yeni" kategorilerinin iki ayrı kategori olması lazım.
Her gün mağazayı kontrol edip "neler yeni" diye bakanlar için kötü oluyor ikisinin bir arada olması.
Yeni neler eklenmiş bir bakışta göremiyorsun, hergün gördüğün yüzlerce binlerce uygulamanın içinde saatlerce dolaşmak zorunda kalıyorsun tekrar tekrar.
mağazanın en sonuna indim ücretli kısım şimdi hepsine tek tek bakacağım hafıza yeter dimi
çok geç hocam yukarı doğru tarıyorumve inşallah yeter hafıza yetmezse üzülürümbence listeden sırayla aramaktansa yapımcı adıyla ara daha kolay olur. Mesela en kaliteli uygulama yapımcıları ea Games,gameloft,chillingo,rovio,glu bunları arayarak listeyi incele daha kolay olur
aynısını yapıyorum
ben yüzü geçik oyun 20 den fazla uygulama yüklediğim de bile 701 cihazım gayet iydi şimdi bunda daha fazla yükleyeceğime eminim ve multitaskingde de onu geçerse vereceğim paraya tam anlamıyla değecek bu arada en fazla kaç uygulama açılıyor kısıtlama var mı?
şöyle söyleyeyim symbiana hakim olabilirsiniz sonuçta mağazada 140 bin uygulaması vardı ve uzun yıllardır takip ettiğiniz için hepsini bilebiliyordunuz. Fakat wp yeni bir sistem ve bir anda 130 bin uygulamanın içine duştunuz. Siz onlara hakim olana kadar yenileri sürekli geliyor. Günlük 300 civarında yeni oyun ve uygulamanın markete geldiğini düşünürsek hakim olmak biraz zor.
abi bu uygulama geliştiricileri herhalde android ve iostaki oyun ve uygulamaları port ediyolar,wp ile uyumlu hale getiriyorlar herhalde yoksa abi günde 300 uygulamayı nereden buluyolar ki
aylar önce microsofta kayıtlı yüz binden fazla uygulama geliştiricisi vardı
çok saçma .s beğenilmeyen symbian bile daha serbest. bi de bu menün arka planını falan değiştirme ile ilgili bi olay var mı veya olacak mıdır? mesela belirlediğimiz resimler her geçişte arkada değişsin
8 uygulama kısıtlaması var.
çok saçma .s beğenilmeyen symbian bile daha serbest. bi de bu menün arka planını falan değiştirme ile ilgili bi olay var mı veya olacak mıdır? mesela belirlediğimiz resimler her geçişte arkada değişsinabi neden yapmıyorlar ya böyle şeyler .s ?
yapalım tabi de kim dikkate alacakHacı 1. Symbian eski kurttur laf yok
2. Bunları bi konuda toplayıp nokiaya bildirebiliriz bu fikirlerimizi. Yoksa burdan istiyorum diye bağırınca görmezler ki.
bu market sadece lumiadan mı görünüyor normal pc netinden girilemez mi siteye
ben ne zamandır mağazaya bakmıyorum bile oyun oynamayı sevmiyorum tel den
nasıl oyun isteğinde bulunabiliyoruz ya ? kiloo saybonun subway surfers oyununu istiyorumda kime nasıl iletebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?