Revengeful Emekli Yönetici şöyle söleyim; mesela senin elinde 1 oyun var. onu bu rapidshare,4shared gibi sitelere yükleyeceksin önce o yüklendikten sonra sana bi kaçtane link vericek onlardan birini buraya yapıştıracaksın
şöyle söleyim; mesela senin elinde 1 oyun var. onu bu rapidshare,4shared gibi sitelere yükleyeceksin önce o yüklendikten sonra sana bi kaçtane link vericek onlardan birini buraya yapıştıracaksın
Revengeful Emekli Yönetici bir yazıya mause nun sol tuşu ile üzerinden geç.sonra sağ tıkla kopyala de. sonra mesaj kutusuna gel sağ tıkla yapıştır de
bir yazıya mause nun sol tuşu ile üzerinden geç.sonra sağ tıkla kopyala de. sonra mesaj kutusuna gel sağ tıkla yapıştır de
Revengeful Emekli Yönetici evet --------------- Ekleme --------------- başından beri sorun buydu deme varyaa
Revengeful Emekli Yönetici işte dosyayı siteye yüklediğinde sana linki veriyo onu kopyalayıp yapıştıracaksın
"wesf" Üye abi oyunu kopyalıyorum sohbet kutusuna yapıştır diyicem ama seçeneğe tıklanmıyooooooooooooo
Revengeful Emekli Yönetici linki yapıştıracaksın direk oyunu yapıştıramazsın. Neyse benim şimdi derse yetişmem lazım sonra yardım ederim kardeşim görüşürüz...
linki yapıştıracaksın direk oyunu yapıştıramazsın. Neyse benim şimdi derse yetişmem lazım sonra yardım ederim kardeşim görüşürüz...
"wesf" Üye --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bullllllddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
--------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- bullllllddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
Revengeful Emekli Yönetici tebrik ederim fakat linki ilk mesajına yazarsan diğer arkadaşlar faydalanabilir