Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam daha önce framarootla yaptım bi arkadaşım z4 root programıyla yap dedi olmadip
Dostum bildiğim kadarıyla Htc'ler de bootloader kilidini kaldırman ve öyle rootlaman gerekiyor.Bunu o programla yapamazsın diye biliyorum.En sağlıklısı pc'de olacaktır.

oka1515

Üye
kardes ben bunu kullanamadim bunu yerine daha kolay bi program var ama gene paylasim icin tesekkurler

Tepkiler: Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Fakat Play e bastığımda tepki vermiyor. Haliyle bir sonraki aşamaya geçemiyorum. Telefonum HTC 816 4.4.2
Rica ederim.Kusura bakmayın biraz gecikti ama yeni gördüm.Nedenini ben de bilmiyorum malesef ama 4.4.2 romlarda çalıştıramadım.Ama stock romlarda sorunsuz kullanıyorum.

Tepkiler: berkkaralar1
Rica ederim.Kusura bakmayın biraz gecikti ama yeni gördüm.Nedenini ben de bilmiyorum malesef ama 4.4.2 romlarda çalıştıramadım.Ama stock romlarda sorunsuz kullanıyorum.
Sağlık olsun problem değil. Tekrar teşekkürler paylaşım için

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

kdrklc54

Üye
Kardes bende n 7000 note 1 var fakat ne yaptiysam tasiyamadim simdi sd programini indirdim cihazim rootlu izin verdim Us dn fakat sd kartta raslanmadi diyor telefnm dada cok bos yer var telefnm avrupadan geldi ?

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardes bende n 7000 note 1 var fakat ne yaptiysam tasiyamadim simdi sd programini indirdim cihazim rootlu izin verdim Us dn fakat sd kartta raslanmadi diyor telefnm dada cok bos yer var telefnm avrupadan geldi ?
Sorunu tam olarak anlayamadım.Ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Kontrol

Üye
Note 2 kitkat.
Veriyi taşı derken bu hatayı veriyor.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Note 2 kitkat.
Veriyi taşı derken bu hatayı veriyor.

Sağ üst köşede zincir benzeri bir yer var ya mavi renkli, ona tıklayıp ayırın ve taşıma işlemini yapın.Bitince tekrar bağlayın.

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen şuan telefondan memnunsan sıkıntı yok.T50 güzel cihaz .

kutay_24

Üye
dediklerini yaptım ama hala cihaz hafızasına baktığımda uygulama yöneticisinden 32 mb yervar ve play store dan indirmeye çalıştıgım her uygulama çin cihazda yeterlialan yok uyarısını alıyorum

Tepkiler: ceyhande