Oyun romu önerin

emrah166

Üye
Ne yaparsak brick olur ve olursa nasil cozeriz?

beyler videoyu da attım 1. sayfada. valla kardeşim diyosunda ben hep ics romları kullandım hic biri asphalt 8 i acmadı yada tokyaya giremedim ama ben cm9 final i yükledim ve kerneli şimfi acıyor zaten videoda attım

beyler videoyu da attım 1. sayfada.
valla kardeşim diyosunda ben hep ics romları kullandım hic biri asphalt 8 i acmadı yada tokyaya giremedim ama ben cm9 final i yükledim ve kerneli şimfi acıyor zaten videoda attım

Doğru performans seçenekleriyle asphalt 8'de oynanır merak etme ben sana teknik açıdan düzenlenmiş romların saf romlardan nasıl iyi olduğunu açıkladım inanmak yada inanmamak sana kalmış

Konu Sahibi
Şuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
SaygılarArkadaşlar aradığım romu tam anlamıyla buldum şiddetle tavsiye ederim!
Bu rom linki: CM9 rc 6 oyun performansı için daha iyi buldum gerçekten de öyleymiş
Burdan kernel+turbo boost inidirin: (Burada DARKO arkadaşımız kernel+turbo kurulumunu anlatmış o cm 10 için anlatmış ama cm 9 da da aynı işlem nasıl kurulura bakarak kurabilirsiniz Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
Ve son olarak romu indirdiğiniz de usb hata ayıklama etkin olsa bile cihaza dosya kopyalayamayacaksınız burdaki build.prop dosyasını flashlayın reeboot edin hayırlı olsun
İnanmayan arkadaşlar olursa diye fotoğraflar(sd cardım sorunlu olduğu için sadece dead trigger deneye bildim denedikçe ss atcam bu arada 0 lag)

Mücteba

Üye
kardesim fifa14 ve angrybirds goyuda denermisin

beyler diyorum arkadaşda
beyler dedigim size inanmadınız video cektim yine cekindiniz. arakadaş da bana katıldıgını soyledi artık inanmassanız yuh dicem k.bakmayın.

beyler diyorum arkadaşda

beyler dedigim size inanmadınız video cektim yine cekindiniz. arakadaş da bana katıldıgını soyledi artık inanmassanız yuh dicem k.bakmayın.

İsteyen istediği romu kullanır seçim serbest arkadaş(lowly0104) romunu seçmiş kurmuş ve şuanda gayet memnun görünüyor . tavsiye verilir ama daha fazla üstelemenin anlamı yok sorun yok yani teşekkürler

emrah166

Üye
beyler diyorum arkadaşda

Yani kardes asphalt 8 falan calistirir dedin diye saf cm9 kurdum soyledigin kernlide attim ama anlattigin gibi asiri bir performans soz konusu degil kusura bakma Hangi launcheri kullaniyosun kardesim?

Wolf389

Üye
G-wonder rom kullanıyorum çok akıcı ve otomatik olarak hafıza değişmiş romda ondan uğraştırmıyorum mostwanted sıfır takılma ile oynayabiliyorum hurtsky rev9-377 mb kernelini yükledim şarjım 3.günde %15 die şarjıda çok iyi gidiyor hiç bu rom 1 günden fazla gitmez ama bu rom 3 gün gitti teşekkürler DARKO bide bu romun konusu varmı

Tepkiler: Mücteba
valla kardeşim video yu nasıl cektim ben ozm

Mücteba

Üye
@-Emre ustadım fazla vakit bulamadigi icin konu acamadi ama v2si konu ile gelicek ve super performansli olucak insallah

Wolf389

Üye
yok kardeşim o degil cyanogenmod 9 final surumu de arkadaşlar yapmışlar olmamış bilmiyorum valla bende calısıyor videoyu kendim cektim
Vallaha inanamadım ne deyim helal olsun hızlı ve öfkeli 6 deneyebilir misin ?

T.serdar

Üye
S.a arkadaşlar forumda yeniyim ama rom konusunda bilgiliyim her türlü romları denedim ) Neyse cm9 eol sürümü kullaniyorum seeder ve turbo boostv3 kurulu telfonumda asphalt 8 yükledim fakat oyunu kasmalardan dolayi oynayamiyorum arkadaşın videosunu izledim.Sorum olacakti bu oyundan takilmalar hafiza eksikligindenmi anlamadim bende 8 gb hafiza karti var 1 gb bos sadece o yuzdenmi takilma oluyor bide ekrembos123 kac gb hafiza karti kullaniyorsun acaba kardes bilgilendirsen iyi olur )

T.serdar

Üye
Asphalt 8 icin performans ayarlari ve seeder ayarlari yaptiysan yazabilirmisin kardes