lowly0104
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de senin kibi butun romları denedim kardeş ama sonunda buldum ben sana link de veriyim kernelde vericem bunları yap asphalt 8 oynatmassa ben bu telefonu yere atarım
Rom Link=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan romu indir
Kernel link=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdanda en ustteki Cyanogenmob 9 u indri ve kur flasla başkada bişi demiyorum ilk başta yadırgayabilirsin ben cok rom denedigim icin diyom arkadaş oneofakind i tafsiye etmiş ama o rom bile buna yetişemez o bile kasar yani ama bunda o kadar kasma olmaz Asphalt 8 i oynarsın.
Şuan buromu ve kerneli kullanıyomusun kardeşimBen de senin kibi butun romları denedim kardeş ama sonunda buldum ben sana link de veriyim kernelde vericem bunları yap asphalt 8 oynatmassa ben bu telefonu yere atarım
Kernel link=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdanda en ustteki Cyanogenmob 9 u indri ve kur flasla başkada bişi demiyorum ilk başta yadırgayabilirsin ben cok rom denedigim icin diyom arkadaş oneofakind i tafsiye etmiş ama o rom bile buna yetişemez o bile kasar yani ama bunda o kadar kasma olmaz Asphalt 8 i oynarsın.
bu dediğin rom hızlı ve öfekli 6 açarmı yada açna rom varmıŞuan buromu ve kerneli kullanıyomusun kardeşim
İndiriyorum kardeşim denemekte fayda varBen de senin kibi butun romları denedim kardeş ama sonunda buldum ben sana link de veriyim kernelde vericem bunları yap asphalt 8 oynatmassa ben bu telefonu yere atarım
denedin mi kardeşİndiriyorum kardeşim denemekte fayda var
bu ustte verdigin rom bildigimiz cm9 final degil mi ? Gercekten asphalt 8 calistiriyor de mi ?Ben de senin kibi butun romları denedim kardeş ama sonunda buldum ben sana link de veriyim kernelde vericem bunları yap asphalt 8 oynatmassa ben bu telefonu yere atarım
Aynen oyle bende senin gibi ics yani duzenlenmis romlar daha sanirdim ama salaklik etmisim.Deneyin ber gercekten bugube kadar bedenugrasmisim diceksinizİsterseniz videoda cekerim s3 var kardesimde onla nekadar olursa artik
dedigin dogruda sonucta bu telefonunda performansı ortada video cekersen kasabilir o şekilde yani.Google playda ekran video uygulamalari var daha iyi olur onunla
Anladm ama fazla ram harcamaz diye dusundum kardesim nasil rahat ediyosa cihaz oyle yapdedigin dogruda sonucta bu telefonunda performansı ortada video cekersen kasabilir o şekilde yani.
inan mayan arkadaşlar icin videoda atıcam merak etmeyin rahat olsun
Aynen ama roma çakılan farkli kernel cihazi brick yapabilir yaparken cok dikkat etmek gerekir simdiye kadar bi sorunla karsilasmadik bu yuzden salih ve darko ve diger tum arkadaslarimiza tesekkur ederim bu arada aciklayici yorumlarndan dolayi "sir mordred"arkadisima da tesekkurler
SAYGILARR
Valla bende cok rom yukledim brick olmadi olsa bile odin ile kurtarabilirz diye dusunuyorum amaDoğrudur ama cihazı brick yapmaktan çok korkmayın cihaz üzerinde bilinmedik,tehlikeli ve rastgele Önemli işlemler yapmadığınız sürece cihazınızı brick yapmazsınız(Örnek olarak ben 2 kere cwm recovery donması olayıyla karşılaştım tam rom yüklerken recovery dondu ve işlem yarıda kaldı cihazı kapatmak zorunda kaldım Ama yaptığım bu tehlikeli işlemler neticesinde bile herhangi bir brickle karşılaşmadım) diğer olaya gelirsek Mesela yeni versiyon cm11 üzerine eski custom kernelleri yüklerseniz %99 ihtimalle bootlopla(Telefonun açılmaması ve sürekli restart atma olayı) karşılaşırsınız Yada Telefon cm logosunda takılı kalır ama sonra telefonu kapatıp cwm recoveryi açarsınız ve uygun kerneli wipelerle birlikte yüklersiniz ve sorunlarınızı çözmüş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?