Oyun romu önerin

Konu Sahibi
Oyun romu önerin
Merhaba arkadaşlar daha önce bi kaç rom kullandım ama hepsinde yazılan oyunlar çalışmadı asphalt 8 yazıp da subway surfers çalıştırmayan romlar var. Şuan stock game rom kullanıyorum sizce CM tabanlı romlar mı iyidir yoksa stock tabanlı mı? Bu konuda önerilerinizi bekliyorum üst düzey oyunları çalıştırabilecek rom önerilerinizi söylerseniz sevinirim.

tayren

Üye
Kardesim ben bi ara manisa lee performance final i kurdum swapp liydi ve gt racing 3 asfalt 6 ve bi savas oyunu vardi 3d kasmiyordu o rom zaten linklerden silinmis bi link var ama o dedigim surum degil ve bu linkteki sarj az gidiyor ayrica bizaman sonrasinda cok kasıyor cihazi oyun icin cm9 diyolardi galba bi bak cm9 icin yorumlara

Ben de senin kibi butun romları denedim kardeş ama sonunda buldum ben sana link de veriyim kernelde vericem bunları yap asphalt 8 oynatmassa ben bu telefonu yere atarım
Rom Link= burdan romu indir
Kernel link= burdanda en ustteki Cyanogenmob 9 u indri ve kur flasla başkada bişi demiyorum ilk başta yadırgayabilirsin ben cok rom denedigim icin diyom arkadaş oneofakind i tafsiye etmiş ama o rom bile buna yetişemez o bile kasar yani ama bunda o kadar kasma olmaz Asphalt 8 i oynarsın.
Sonunda Video cekme Fırsatı buldum izleyin gorun biraz karanlık olduda s3 un ayarlarını yapamadım galiba
buyrun yorum sizin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Tepkiler: Ali Egemen

Evet olabilir dostum.. Ben forumda herhangi bir şikayet görmediğim için o romu tavsiye ettim Ben oyun oynamam o yüzden senin dediğin doğrudur eyvallah bende yükleyip arşive atarım İyi Forumlar.

en-sel

Üye
Şuan buromu ve kerneli kullanıyomusun kardeşim

Konu Sahibi
İndiriyorum kardeşim denemekte fayda var

emrah166

Üye
B bu ustte verdigin rom bildigimiz cm9 final degil mi ? Gercekten asphalt 8 calistiriyor de mi ?

Aynen oyle bende senin gibi ics yani duzenlenmis romlar daha sanirdim ama salaklik etmisim.Deneyin ber gercekten bugube kadar bedenugrasmisim diceksinizİsterseniz videoda cekerim s3 var kardesimde onla nekadar olursa artik

tayren

Üye
Aynen oyle bende senin gibi ics yani duzenlenmis romlar daha sanirdim ama salaklik etmisim.Deneyin ber gercekten bugube kadar bedenugrasmisim diceksinizİsterseniz videoda cekerim s3 var kardesimde onla nekadar olursa artik

Google playda ekran video uygulamalari var daha iyi olur onunla

Mücteba

Üye
g-wonder rom + honex7up kernel cok fena

inan mayan arkadaşlar icin videoda atıcam merak etmeyin rahat olsun

inan mayan arkadaşlar icin videoda atıcam merak etmeyin rahat olsun

Düzenlenmiş romlar saf romlardan iyidir neden diye sorarsan düzenlenmiş romlarda saf romlarda olan bazı gereksiz uygulamalar silinir(mesela cm updater ve themeprovide gibi) bu gereksiz uygulamalar arkaplanda çalışarak hem şarjı yer hemde rami boğar. Bu yüzden düzenlenmiş Cm romlar saf cm romlarından iyidir diyebiliriz + düzenlenmiş romlar custom kerneller taşırlar ve custom kernellerde stock cm kernellerinden kesinlikle iyidir(çünkü custom kerneller bazı şarj ve performans iyileştirmeleri barındırırlar stock cm kernelleri ise barındirmazlar ve kernellerde işletim sisteminin kalbi oldukları için direk performans ve şarjı etkilerler)

Tepkiler: tayren

tayren

Üye
Aynen ama roma çakılan farkli kernel cihazi brick yapabilir yaparken cok dikkat etmek gerekir simdiye kadar bi sorunla karsilasmadik bu yuzden salih ve darko ve diger tum arkadaslarimiza tesekkur ederim bu arada aciklayici yorumlarndan dolayi "sir mordred"arkadisima da tesekkurler
SAYGILARR

Tepkiler: sir mordred

Doğrudur ama cihazı brick yapmaktan çok korkmayın cihaz üzerinde bilinmedik,tehlikeli ve rastgele Önemli işlemler yapmadığınız sürece cihazınızı brick yapmazsınız(Örnek olarak ben 2 kere cwm recovery donması olayıyla karşılaştım tam rom yüklerken recovery dondu ve işlem yarıda kaldı cihazı kapatmak zorunda kaldım Ama yaptığım bu tehlikeli işlemler neticesinde bile herhangi bir brickle karşılaşmadım) diğer olaya gelirsek Mesela yeni versiyon cm11 üzerine eski custom kernelleri yüklerseniz %99 ihtimalle bootlopla(Telefonun açılmaması ve sürekli restart atma olayı) karşılaşırsınız Yada Telefon cm logosunda takılı kalır ama sonra telefonu kapatıp cwm recoveryi açarsınız ve uygun kerneli wipelerle birlikte yüklersiniz ve sorunlarınızı çözmüş olursunuz

tayren

Üye
Valla bende cok rom yukledim brick olmadi olsa bile odin ile kurtarabilirz diye dusunuyorum ama