oyun istiyoum yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
oyun istiyoum yardım
ewet arkadaşlar ben bounce oynun bağımlısıyım oyunun bütün levelini bitirdin bounce back ide bitirdim eğer bounce tarzı oyun biliyorsanız link verebilirseniz sevinirim simdiden

Arkadaşım link veremem ama bounce tales isimli bi oyun var piyasada ... Uyumlu Ekranli versiyonu bulursun umarım ... Oyun jar ...

Gish die bi oyun war tam aradıgın oyun linki bilmiyorum arastır belki bulursun s mi ş mi onuda tam bilmiyorum ama tam aradıgın gibi bi oyun bouncedende daha guzel bence

ewet arkadaşlar ben bounce oynun bağımlısıyım oyunun bütün levelini bitirdin bounce back ide bitirdim eğer bounce tarzı oyun biliyorsanız link verebilirseniz sevinirim simdiden

İnşallah bouncenin tüm levellerini bitirdim derken 11. levelin sonrasındakileri kastetmemişsinizdir. Bende bouncenin levelleri var. Normalde 11. levelden sonra oyun biter ama bendeki dosyalar ile 12. ve 21. levele kadar devam edebiliyosunuz. Şimdi dosyayı . Daha sonra bounce oyununun kurulu olduğu diske girin (C - E) System/App/Bounce klasörüne gidin orda bir yerde levellerin ismi yazıyo(s60v2 serisini 1 yıl önce bıraktığım için tam hatırlamıyorum) indirdiğiniz winrar arşivinin içindeki levelleri buraya atın.(Bu arada indirdiğiniz arşivin içinde levellerin uyumlu olduğu bounce oyunuda var belki sizdeki bounce farklı bi sürümdür).
Sitemi ziyaret ederseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...