Truelife Üye Merhaba bana samsung star için ibeer gibi oyunlar yollarmısın? Şimdiden Teşşekürler. Birde roller coaster rush'ın hareket sensörlü bulabilirsen(samsung star için)
Merhaba bana samsung star için ibeer gibi oyunlar yollarmısın? Şimdiden Teşşekürler. Birde roller coaster rush'ın hareket sensörlü bulabilirsen(samsung star için)
recep9113 Üye 1samsung e250 2128x260 3herhangi güzel bir oyun --------------- Ekleme --------------- jad olsunn ama
1samsung e250 2128x260 3herhangi güzel bir oyun --------------- Ekleme --------------- jad olsunn ama
By CrAzY Üye N73 240 x 320 Undercover,Shift veya nfs underground 2 Linkler kırık olmasın lütfen şimdiden teşekkürler...!
N73 240 x 320 Undercover,Shift veya nfs underground 2 Linkler kırık olmasın lütfen şimdiden teşekkürler...!
balyoz61 Kapalı Hesap 5800 360*680 ferrari gt 2 evolation (sıkıştırılmış olusa daha i olur kotalı bnm net)
chosen06 Üye Kanki nokia için bir oyun vardı samsung star için bulabilirmisin hani teli sağ çevirince arabada sağ gidio onu bulabilirmisin
Kanki nokia için bir oyun vardı samsung star için bulabilirmisin hani teli sağ çevirince arabada sağ gidio onu bulabilirmisin
cacask Üye s5233w m var ama bazı oyunlarda java hatası yetersiz biçim yazıyor buna uygun java programı varmı?
!!!BuRaK!!! Üye kardeş ben samsung star için hareket sensörlü araba yarışı arıyorum ama bulamıyorum sen bulabilirmisin? --------------- Ekleme --------------- he bide yatay ekran olcak
kardeş ben samsung star için hareket sensörlü araba yarışı arıyorum ama bulamıyorum sen bulabilirmisin? --------------- Ekleme --------------- he bide yatay ekran olcak
EMNMED Üye meraba n 97 ıcın ıhalelı batak yada tavla oyunu varsa tam ekram 360x640 boyutunda ıyı olur varmı^