Oyun aranıyor ! ~_~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Oyun aranıyor ! ~_~
Requiem of hell oyunu aranıyor .. Link verebilecek olanlara şimdiden tsk

Kardeş şuna bir bak wap4mobi.com/v.php?l=aHR0cDovL2RjOTUuNHNoYXJlZC5jb20vZG93bmxvYWQvVHdTU1NFT1EvUmVxdWllbV9vZl9IZWxsX1NjYXJmYWNlLnNpcz90c2lkPTIwMTIwMzIwLTIxMDUzNy04MTc1ZjU2MQ==&search=Requiem+of+hell&ext=0&p=1 ama boyutu cok büyük herhalde n-gage oyunu

Konu Sahibi
Şu adresleri nden linke dönüştürmüyo bu site son günlerde ? ... Nese saol kardeş bi bakım ... Oyunu biliyorum boyutundan haberim var ...

----------Eklendi @ 02:03:19 ---------- Yazıldı @ 01:29:21 ----------

Kardeş verdiğin siteden Ucbrowser dosyayı indiremiyo hata veriyo .. Opera mini sayfa bile girmiyo .. Netfront indirme tıkliyorsun dosya inmeye geçmiyo .. Orjinal web zaten bir ise yaramıyo şaşırmadım yani ... Nese durum böyle yani dosyayı indiremedik yinede saol ..

kardeş kusura bakma telefondan giriyorum linke çeviremedim bide ben o linki wap4mobi.com dan kopyaladım ben telefon dan kopyaladığım için sağlıklı olmayabilir sen bu dediğim siteye gir arayıp aramadığın bir çok şeyi bulabilirsin

Konu Sahibi
Bende hep mobilimde bazen linke çeviriyo bazen çevirmiyo onun bi olayı var sanırım da neyse saol tekrar ...

Fatih.33

Üye
yukardaki adresin link hali

Konu Sahibi
Beyler Size birşey diyimi .. Ben hala bu oyunu indiremedim

Konu Sahibi
Oyunu indirdim işlem tamam ... 4shared.com/dir/XRp-exbX/Jogos_N-gage_p_6600.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...