Oyun Aramaya Son,Bomba! FUL Dokunmatik Java oyunları-Hemde 1000'den Fazla Oyun İndir indir Bitmez...

Konu Sahibi
Oyun Aramaya Son,Bomba! FUL Dokunmatik Java oyunları-Hemde 1000'den Fazla Oyun İndir indir Bitmez...
Öneemli: Arkadaşlar linkler bazen düzgün çalışmıyor nedendir bende anlamadım sunucu bulunamadı diyor ama tekrar tekrar deneyince 3 kezde falan iniyor belkide bendedir bu sorun sadece ama linklerde sorun yok

Bence bu konu sabitlenmeli gelen herkes rahatça ulaşşsın diye modlara duyurulur

Oyunlar hemen hemen bütün dokunmatik çin malı tellerle uyumludur içlerinden hepsi denenmemiştir içlerinden çalışmayan çıkabilir veya telefonunuza uymayabilir ben iphonede denedim denediklerim sorunsuz çalıştı oyun aramaya son artık bunlarla 1 yıl idare edersiniz zaten ondan sonrada telefonunuz kesin bozulur değiştirirsiniz 1 yıl bi çin telefonu idare ederse çinlilerde gelişme var demekki
İndir indir oyna sonra oyun bulamıyoruz diye ağlamayın linkler ölürse yenilemem .

Rar :superquantum

Tepkiler: stıgmate22, sifter, kancx ve 23 diğerleri

vsblu3

Üye
Kardeşim bunları parça parça yapsan keşke partlamasaydın be :S

SquaLTR

Üye
Kardeş iyi hoşta keşke evet partlamasaydın :S 90 mb 90 mb yapsaydın bi seçeneği seçip indirseydik bu şekilde hepsini indirmek zorundayız :S o zaman kotaya yine girecek.. bi uğraşır mısın

Konu Sahibi
zaten deiğiniz gibi olması lazım konu alıntıdır benim uploadım değil yapan eleman öyle yapmıştır çünkü indirenler hep genelde en baştakini indirip yorum yapıyor

muh_42

Üye
artık linkler çökmüş buraya bakan yokmu

Konu Sahibi
dostum yazıyı tamamen okumadın galiba linkler sağlam tekrar tekrar dene

ben şu an denedim iniyor .

SquaLTR

Üye
ilk baştakini indirsek sadece oluyo mu indiren var mı ?

Konu Sahibi
Ben oluyor diye biliyorum indiren arkadaşlar bir yorum yapsa anlıyacaz

kardeş oyunların arasından hepsi aynı galba bi kaçtane çıkarırsan bende indirip baksam uyuyomu die yani tam ekran geliomu telefona ona göre indirsek olmaz mi

evet arkim yaa bunlar toplam 1 saatte falan inmez ama genede uzun

Planzero

Üye
yaw rapide uplasaydın keske

porto502

Üye
ben indirip Yeniden uplarım arkadaslar sizin için kota sorunu yok

kayiy01

Üye
linkler sağlam, bir tanesini indirip şifreyi girdikten sonra rar dosyasını açarsanız (process selected files only) bir sürü oyun gelebiliyor. istediğiniz gibi deneyebilirsiniz.

Ketya

Üye
Saol Yha Çok İşime Yaradı...!

mute87

Üye
slm ben ikinci linki indirdim ama şifre istiyo şifre nedir ?

--------------- Ekleme ---------------

ok buldum üstte yazılıymış farketmemişim =)

biradem

Üye
şimdilik ilk linki indirdim ve çalışıyor
teşekkürler kardeş

kardeş oyunların hepsi farklı ben hepsini ayrı ayrı indirdim