punqermojo Üye e oynuyorum da şifresinin bilmiorum 2 . bölümü bitirdikten sonra oyun kendiliginden 1. bölüme grçio :S
e oynuyorum da şifresinin bilmiorum 2 . bölümü bitirdikten sonra oyun kendiliginden 1. bölüme grçio :S
merdemyar Üye Rapidde olduğu için telfndan indiremedim pc geçince indireyim sağlam bişeye benzio ellerine sağlık
dRaGa1907 Üye saoL güzeL payLaşım yanLız şu 2.böLümü bi geçemedim warning diyor ekrana yazıLar geLiyor büyük makine görüyorum ateş ediyorum 10 sn kadar sonra game over diyor anLamadım o böLümü
saoL güzeL payLaşım yanLız şu 2.böLümü bi geçemedim warning diyor ekrana yazıLar geLiyor büyük makine görüyorum ateş ediyorum 10 sn kadar sonra game over diyor anLamadım o böLümü
kll100 Üye oynarken yangın değil ekran kapanıyor ??? oyunun ilk elini geçtim ikicielde kapandı. packı kurdum
halil1024 Üye BuRacK' Alıntı: yaa konunun adında yangın çıkıyor yazıyoda yangın falan çıktığı yok Genişletmek için tıkla ... bencede hiçbirşey yok ne yangın ne bişi
BuRacK' Alıntı: yaa konunun adında yangın çıkıyor yazıyoda yangın falan çıktığı yok Genişletmek için tıkla ... bencede hiçbirşey yok ne yangın ne bişi
JACK_1994 Üye 2 yıl önce oynuyordum deyip konu sahibine fırça atacağına 2007 de üye olmuşun paylaşsaydın...