haskery Üye Konu Sahibi baron35' Alıntı: Tesekkürler sunumun icin nokia n95 e yükliyemedim bir yolu varmi yüklemek icin ? Genişletmek için tıkla ... kardes calısmaz sisx ozellıkli olması lazım buda forumda yok
baron35' Alıntı: Tesekkürler sunumun icin nokia n95 e yükliyemedim bir yolu varmi yüklemek icin ? Genişletmek için tıkla ... kardes calısmaz sisx ozellıkli olması lazım buda forumda yok
baron35 Üye Tesekkürler cevabiniz icin tüh kötü oldu baya güzel bir oyuna benziyor ama oyniyamiycam demekki baya bir arastirdim jar versiyonu varmi diye ama malasef bulamadim
Tesekkürler cevabiniz icin tüh kötü oldu baya güzel bir oyuna benziyor ama oyniyamiycam demekki baya bir arastirdim jar versiyonu varmi diye ama malasef bulamadim
NobLe Üye BuRacK' Alıntı: yaa konunun adında yangın çıkıyor yazıyoda yangın falan çıktığı yok Genişletmek için tıkla ... arkadaşım o oyunun sloganı galiba yoksa ne diye yangın çıksın ki paylaşım için sagol paylaşımlarının devamını dilerim
BuRacK' Alıntı: yaa konunun adında yangın çıkıyor yazıyoda yangın falan çıktığı yok Genişletmek için tıkla ... arkadaşım o oyunun sloganı galiba yoksa ne diye yangın çıksın ki paylaşım için sagol paylaşımlarının devamını dilerim