• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisinde Çalan Tüm Şarkılar

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisinde Çalan Tüm Şarkılar
Öyle bir geçer zaman ki isimli dizide çalan, kaçan tüm şarkıları bu konuda vermeye devam edeceğim.

Ekli dosyalar

Tepkiler: murat94, buzy, YurekteSakli ve 12 diğerleri

tragedie

Emekli Yönetici
vay en sevdiğim dizinin en güzel parçaları Eline sağlık erol

JaNbErG

Emekli Yönetici
teşekkürler ortak çok iyi bir paylaşım yapmışın

ellerip dert görmesin dostum sağol

Kocax

Üye
ennio morricone cockeyes song u unutmuşsun dostum bir de necatiyi

Dizi bittiği zaman bir müzik çalıyor arkadaşlar o bunlardan hangisi yada burada varmı ? Ben hepsine baktm neredeyse ama bulamadm yada gözümden kaçtı :S

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 yeni şarkıyı ekledim arkadaşlar
Cockeye's song & ağlaya ağlaya

dizinin bitiminde hangi şarkı çalıyor bilmiyorum valahi izlemediğim için en kısa zamanda öğrenip koyayım

Kardeş paylaşımın çok hoş emeğine sağlık.Yalnız dizi müziğinden birini bulamadım.Osmanın olduğu sahnelerde çalan kısa bir müzik mandolinle çalmışlar onuda bir eklesen sana zahmet...

HeLvacı Yokmu Yoksa Benmi Göremdim_?

'Lorelai

Üye
Dosya tipi: rar The Moody Blues – Nights In White Satin.rar‎ (1.000.5 KB (Kilobyte), 276x kez indirildi)
Bu çok güzel

sinanxp

Üye
Helal olsun baskan Süpersn..

© Adam

Üye
Ellerinize sağlık, diziyi beğenerek izleyen sevdiğim bir abim benden bu dizinin şarkılarını istedi, sanırım bu zamana kadar çalan bütün şarkıları bunlar (Hiç seyredemediğim için bilemiyorum.). İşten fırsat bulamadığımdan dolayı böylesine güzel bir diziyi kaçırdığım için üzgünüm. İndirerek izleyeceğim artık.

Tekrar emeğinize sağlık. İyi forumlar.

mohona

Üye
saol kardeş eline sağlık

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorumlarınız mutlu etti sağolun.