Ovi ve Pc Suite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ovi ve Pc Suite
Selamun Aleykum. Yine ben

Arkadaşlar Nokiadan hem Ovi hem de Pc Suite'yi indirdim. İkisini aynı anda açsam birbirlerini bloke ederler mi yoksa kullanabilir miyim. Birde Pc Suite'de mi güncellemeyi yapıyorum Ovi Suite'de mi ?

Ki şöyle bir durum var. Pc suite açıktı ve telefon bağlıydı.Ovi suiteyi indirip kuruyordum Pc suite kapandı. O yüzden sordum.

bveo

Üye
ikisi bir çalışması lazım. Güncellemeyi oviden yaparsın..

Konu Sahibi
Teşekkürler .

----------Eklendi @ 15:32:45 ---------- Yazıldı @ 14:55:20 ----------

Arkadaşlar sürüm güncellemesi aradım 2.0 gibi bir sürüm gördü bir de tema . Sürüm 74 kb idi temada 3 mb fakat yüklemedi neden ?

Genel olarak ovi suite'i kullanmanı tavsiye ederim.
Verisyon güncellemelerini oviden yapma.Müzik player,ovi maps,e-posta,facebook,youtube vs. gibi programları güncelle sadece.
Ve güncellerken bazen sorun çıkabilir tekrar birkaç kez denediginde sorun düzelir.Ovinin serverindan kaynakli bir sorun bu.
Bazende telefonda arkaplandaki yazılımlar o programın güncellenmesini engeleyebilir.
Yani sen simdi ovi'ye gir güncellemeleri tekrar tara bulduklarının hepsini yükle sorun çıkmaz çıkarsa tekrar dene.
C6-01 için son güncelleme 24.1 versiyonu.*#0000# yapıp ögrenebilirsin telefonun versiyonunu..

Konu Sahibi
Peki versiyon güncellemelerini nerden yapayım ?

Konu Sahibi
Aman navifirm bilem ben. Garanti dışı kalır sonra .Ha garanti dışı değilse bile çökertirim ben .Daha 1 günlük telefon. Yine de teşekkürler.

Oviden devam o zaman ama sürümleri bulmayabiliyor bazen.

Tepkiler: warriorofislam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...