ibo1996
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kesinlikle zararı var.Örneğin 800 mhzlik telefonu 1.2 ghz yaparsan zorlanır daha çok güç harcar işlemciye zarar verir örneğin o telefonun ömrü 5 seneyse overlocktan sonra 3 sene kullanırsınız.Karar sizin fakat ben önermem işlemciye zarar verir
+1
Galaxy W overclocklu işlemciyle geliyor
tamamda zararı olmasa fabrika kendi yapar verir her telde galaxy w da nasıl öyle bir ayrıcalık tanınmış anlamadım.
Hocam şimdi sana şöyle diyeyim sen atıyorum maximum 832 ml bira içebiliyorsun.1000 ml içersen nolur?Kusarsın miden bile temizlenmek zorunda kalabilir.Bunu da böyle düşün 800 mhz yeterli 1ghz yapıp ne yapacaksın ki?Telefona zarar verirsin çabuk bozulur.Hiç zorlama 832 mhzyi 900 mhz yapsan bile 5 yıllık olan kullanım süresini 4 yıl 6 aya falan düşürecektir.Kesinlikle önermiyorumbenm tel galaxy ace 832 mhz işlemci var kaça kadar zorlayabilirim bunu
bide set cpuda ayarı yaptıktan sonra yeniden başlaması normalmi ?
furkan bana kalsa 1.9 da fazla en ideali 1,6 veya 1.4 hem fazla da ısınmaz..
Bilgisayar işlemcilerinden, ekran kartlarından haberin var mı? Ünlü çoğu modelin bir de overclocklu versiyonları varHatta kendi kullandığım Intel Core i5 2500k işlemcisinin özelliği, 2500'lü modeline göre çarpan kilidinin bulunmaması. Yani overclock yapılması için üretilmiş
Overclock zararlı değildir, atın bu düşünceyi kafanızdan, tabuyu kırın. Dikkatlice yapılan tüm overclocklar oldukça faydalıdır. Günümüz teknolojilerinde overclock yüzünden hasar gören hiçbir cihaz bulunmamaktadır.
Ben 2Ghz'e overclock yaptım. Telefon eksi model olsa yanabilirdi ancak yanmadı, işlemci testi sırasında telefon kapanıp açıldı. Anladım ki 2Ghz biraz fazla 1.9'a çektim test başarıyla sonuçlandı. Yani yansaydı çoktan yanmıştı telefon
O zaman firma 1.2 ghzle yollardı.Tekrarlıyorum içme limitin 800 ml bira yerine 1200 ml bira alırsan kusarsın.Telefonlar içinde aynı şey geçerliyapmayın be overclock un zararı yoktur işlemciye flen tabi sen gider 800 mhz yi 1.8 e çıkartmadıqın sürece çıkart 1.2ghz hiç bir zararı olmaz biraz bataryan çabuk biter 12 saatte bitiryosa bataryan 9 saate biticek gbi ama overclock yu çok abarmadıqın sürece hiç bir zararı yoktur bndede 2500k var 3.5ghz işlemci temzi 4 e çıkarttın mı sıkıntı milsal 3.5 de kullan zararıyok telefondada ole fazla abartmayacan
ama telin ömrünü kısalttigi ortada
sen öle düşünüyorsun aylık 800 tl kazanıyorsun ve zorlanıyorsun geçinmek için biri geliyor sana her +400tl veriyor bu durum telefonlar için oleO zaman firma 1.2 ghzle yollardı.Tekrarlıyorum içme limitin 800 ml bira yerine 1200 ml bira alırsan kusarsın.Telefonlar içinde aynı şey geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?