fenasi71 Üye al sana teşekkür hemde 10 la çarp bide daha indrmedim - - - Eklendi - - - iyide bu zertifika hartası verdi nolcak şimdi ben5800 hacksiz gullanıyom ne yani telf hacklamammı lazım hıııııı bi kontrol - - - Eklendi - - - al sana teşekkür hemde 10 la çarp bide daha indrmedim - - - Eklendi - - - peşin peşin teşekkür ettim indirdim zertifika hatası verdi teşekkür etmedim say düzelt sonra haket
al sana teşekkür hemde 10 la çarp bide daha indrmedim - - - Eklendi - - - iyide bu zertifika hartası verdi nolcak şimdi ben5800 hacksiz gullanıyom ne yani telf hacklamammı lazım hıııııı bi kontrol - - - Eklendi - - - al sana teşekkür hemde 10 la çarp bide daha indrmedim - - - Eklendi - - - peşin peşin teşekkür ettim indirdim zertifika hatası verdi teşekkür etmedim say düzelt sonra haket
mekan58 Üye indirip kaçana hakkı helâl değilmiş belki adam içinden teşekkür edecek belki dua edecek. Herşey buraya mı yazılmalı. Al browser'in kadar konuş..!
indirip kaçana hakkı helâl değilmiş belki adam içinden teşekkür edecek belki dua edecek. Herşey buraya mı yazılmalı. Al browser'in kadar konuş..!
fenasi71 Üye teşekkür edecemde zertifika hatası veriyo 5800 zanırsam hacksiz nolacak şimdi indiremiyomda
silentattack Üye fbfaruk12' Alıntı: sertıfıka hatası verıyor .her yuklemede boyle oluyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... telefonu hackle www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html
fbfaruk12' Alıntı: sertıfıka hatası verıyor .her yuklemede boyle oluyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla ... telefonu hackle www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/2012-tum-symbian-cihazlari-3-dakika-da-hacklemek-guncellendi-547695.html