orfaqua Üye paylaşım için teşekkürler, bu program oldukça sade ve işini görüyor aslında ama Handy Keylock daha kullanışlı geldi bana.
paylaşım için teşekkürler, bu program oldukça sade ve işini görüyor aslında ama Handy Keylock daha kullanışlı geldi bana.
blade_06 Üye slm arkadaşlar bana n 73 otomatik tuş kilidi lazım yardımcı olabilirseniz memnun olurum emegi gecen herkese tşkler..
slm arkadaşlar bana n 73 otomatik tuş kilidi lazım yardımcı olabilirseniz memnun olurum emegi gecen herkese tşkler..
timure50 Üye nokia e50 için otomatik tuş kilidi programını yüklemek istiyorum --------------- Ekleme --------------- otomatik tuş kilidi programını bilgisayarıma yükledim, e50 cep telefonuma nasıl aktarıp çalıştıracağım acil yanıt lütfen teşekkürler
nokia e50 için otomatik tuş kilidi programını yüklemek istiyorum --------------- Ekleme --------------- otomatik tuş kilidi programını bilgisayarıma yükledim, e50 cep telefonuma nasıl aktarıp çalıştıracağım acil yanıt lütfen teşekkürler
commando_61 Üye ya nasıl kuracaz bunu telefona --------------- Ekleme --------------- ya bunu nasıl kucaz telefona yardım edermisiniz
ya nasıl kuracaz bunu telefona --------------- Ekleme --------------- ya bunu nasıl kucaz telefona yardım edermisiniz