AkSiYoN Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: ii de soru sinir ediyo ya Genişletmek için tıkla ... nesi varki sorunun --------------- Ekleme --------------- blackmetalic' Alıntı: bence olduğu yerde duruyor.......... Genişletmek için tıkla ... hayır haraket ettiği zaten soyleniyor ama ne tarafa ?????????
*esra_r*' Alıntı: ii de soru sinir ediyo ya Genişletmek için tıkla ... nesi varki sorunun --------------- Ekleme --------------- blackmetalic' Alıntı: bence olduğu yerde duruyor.......... Genişletmek için tıkla ... hayır haraket ettiği zaten soyleniyor ama ne tarafa ?????????
AkSiYoN Üye Konu Sahibi Nazy' Alıntı: Bu soruyu sormalarının nedeni nedir Çocuğun Sağ cıyada solcu olduğunu anlamakmı saçmalık Genişletmek için tıkla ... hayır çok basit bi soru ya
Nazy' Alıntı: Bu soruyu sormalarının nedeni nedir Çocuğun Sağ cıyada solcu olduğunu anlamakmı saçmalık Genişletmek için tıkla ... hayır çok basit bi soru ya
_dumanist_ Üye *esra_r*' Alıntı: iii de cevabı söyle artık kendimi aptal gibi hissettirme bana Genişletmek için tıkla ... Cevap sol işte söyledim ya dün gece :P gerisini siz düşünün
*esra_r*' Alıntı: iii de cevabı söyle artık kendimi aptal gibi hissettirme bana Genişletmek için tıkla ... Cevap sol işte söyledim ya dün gece :P gerisini siz düşünün
AkSiYoN Üye Konu Sahibi _dumanist_' Alıntı: Cevap sol işte söyledim ya dün gece :P gerisini siz düşünün Genişletmek için tıkla ... nerden çıkardın ya ne solu
_dumanist_' Alıntı: Cevap sol işte söyledim ya dün gece :P gerisini siz düşünün Genişletmek için tıkla ... nerden çıkardın ya ne solu
AkSiYoN Üye Konu Sahibi $hirin' Alıntı: otobüs sola gidiyor cünkü otobüsün kapilari gözükseydi sag tarafa giderdi dogru mu Genişletmek için tıkla ... helal be işde bu basitmiş di mi
$hirin' Alıntı: otobüs sola gidiyor cünkü otobüsün kapilari gözükseydi sag tarafa giderdi dogru mu Genişletmek için tıkla ... helal be işde bu basitmiş di mi
_dumanist_ Üye AkSiYoN' Alıntı: nerden çıkardın ya ne solu Genişletmek için tıkla ... Bu konu burda biter arkadaş cevap sol
AkSiYoN' Alıntı: nerden çıkardın ya ne solu Genişletmek için tıkla ... Bu konu burda biter arkadaş cevap sol
Nazy Üye $hirin' Alıntı: otobüs sag tarafa gidiyor cünkü otobüsün kapilari gözükseydi sol tarafa giderdi dogru mu Genişletmek için tıkla ... bravoo sabahtan beridir düşünüyorduk
$hirin' Alıntı: otobüs sag tarafa gidiyor cünkü otobüsün kapilari gözükseydi sol tarafa giderdi dogru mu Genişletmek için tıkla ... bravoo sabahtan beridir düşünüyorduk
AkSiYoN Üye Konu Sahibi D-RaP' Alıntı: cvp nedir ama sağa gidiyor Genişletmek için tıkla ... yanlış cevap
oTToMaNiAc Üye tmm kapıları sagda oldugu ıcın sola gıdıo ama belkı gerı gerı sağa gidio nerden bılelım yaaw
AkSiYoN Üye Konu Sahibi oTToMaNiAc' Alıntı: tmm kapıları sagda oldugu ıcın sola gıdıo ama belkı gerı gerı sağa gidio nerden bılelım yaaw Genişletmek için tıkla ... biz normalini bilsek yeter ya bide
oTToMaNiAc' Alıntı: tmm kapıları sagda oldugu ıcın sola gıdıo ama belkı gerı gerı sağa gidio nerden bılelım yaaw Genişletmek için tıkla ... biz normalini bilsek yeter ya bide