OTG Kablo ile Yazdırma

Konu Sahibi
OTG Kablo ile Yazdırma
Öncelikle merhabalar
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum, yanlışsa da anlayışınıza sığınıyorum...
Derdim Samsung Note 2 telefonumla OTG kablo kullanarak çıktı alamamak.
Canon marka yazıcımi OTG vasıtası ile telefona bağladığımda telefon yaziciyi goruyor.
Daha sonra yazdirmak istediğim dosyayi Polaris Wiever ile açtığımda ve yazdır butonuna bastigimda sadece Samsung Yazici desteklenmekte mesajı aliyorum.
Daha önceden basina gelen, ya da herhangi bir önerisi olan olursa cok mutlu olurum.
Bu arada yazıcının kablosuz ozelligi yok ve baska yazici almak da istemiyorum yuzden bu onerileri verecek olanlar hic yorulmasin

Konu Sahibi
hiç mi yok bilgisi olan? Yardim edebilecek olan bana?

Benim bildiğim Samsung telefonlarda Samsung dışında yazıcıyla yazdırma imkanı yok ama custom romlarda böyle bir şey mecvut olabilir

Konu Sahibi
ama rom yappmak istemiyorum ki ben
ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim bu arada

Konu Sahibi
kimselerin bilgisi yok sanırım....
illa samsung mu almamız lazım yani yazıcımızida...

aleranol

Üye

Dostum bende de canon yazici var ve telefonlarda bu desteklenmez. Bunu sadece printershare programı ile yapabilirsin. Simdi yeni Konu acicam orintershare apk ile ilgili. 1 hafta aramistim 1 saatr kadar onaylanirsa ofis bölümüne açacağım.

Konu Sahibi
üstad bulamadım senin konuyu direk link verirsen memnun olurum.
birde inşallah bu printershare programı kablosuz çalışmıyordur çünkü benim yazıcının kablosuz özelliği yok ve bilgisayardan baglanmak da istemiyorum. Çünkü istesem bilgisayardan cikti alabiliyorum halihazirda ben sadece elimdeki note 2 ve otg kabloyu kullanarak çıktı almak istiyorum aslında amacım tam olarak bu... yani kısacası amacım bilgisayardan temelli olarak kurtulabilmek yani istediğim zaman açabilirim tabii ama ihtiyaç duymak istemiyorum artık bilgisayara... yoksa bilgisayar kullanıyorum zaten dediğim gibi...

Konu Sahibi
üstad Allah razı olsun deneyip goruslerimi uzun uzun yazacağım inşallah

navti

Üye
print sharei bende deniyim...