Ota güncelemesi!!!!!!!!!!!!

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Ota güncelemesi!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar dün gece amber ota güncellemesini başlattım hala çarklar dönüyor kafayı yicem yardım edin napmam gerekiyor ((

ÖEY

Üye
Şarjı bitene kadar bekle kapandıktan sonra şarja tak ve birkaç dakika daha bekle açılması lazım. Eğer açılmazsa hard reset atarsın.

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar şarja taktim bitti zaten ama hala dönüyor. Hard reset atamam ama bi sürü şey vardi içinde. Her güncellemede böyle oluyor

hllsvrn

Üye
Tekrar şarja taktim bitti zaten ama hala dönüyor. Hard reset atamam ama bi sürü şey vardi içinde. Her güncellemede böyle oluyor

Sana demek istenilen, şarja takma bırak çarklar dönsün dursun, şarjı bitene kadar şarjı bitince şarja tak baktın olmuyor, hard reset yöntemini denersin. Bu arada Amber değildir o Yanlış bilgilendirme olmasın GDR2'den bahsediyoruz..

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Herneyse gelen ota güncellemesi işte deniyorum hemen

- - - Eklendi - - -

ÇARKLAR DÖNERKEN TELEFON ŞARJDA ALMIYOR ZATEN

aynı sorun bendede olmuştu sabret

- - - Eklendi - - -

Bende de yeniden açılması ertesi gün öğleni bulmuştu. Sebebini telefonun şarjının az olmasına bağlıyorum sen aynı düzende sabret, şarja bağlı bırak dönsün dursun. Arada şarj bitecek telefonda şarj bitti dolduruluyor simgesini felan göreceksin, aldırma bırak kalsın. Uzun bir süre sonra hala açılmadı ise bir daha soft reset at. Olmadı bir daha. Ama hard reset için acele etme. Telefon mutlaka açılıyor

açılır bende şimdi doluken format attım 3 dakikada format tatammalandı açıldı hatta şuan windows phone yandı

kesasd

Üye
Telefonu pil tasarruf modundan çıkardığınızdan emin olun. Sanırım bu çözüm olacaktır.

erndrdyk

Üye
    Konu Sahibi
Ne güç tasarruf modunda nede şarji azdi çarklar dönerken bitirdi

erdgnblt

Üye
Önerilen yöntemleri uygularken soğuk kanlı ol, birşey olmaz korkma. En fazla hard reset.

Ben şarj %100 kez yapmıştı. Çarklar gene donuyordu 2 gün surdu açılması . 3 kez şarj fulleyerek denedim .