Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
lanet olsun ösym sayfasından kaldırmıslardı dün sonuc belgesını bakım ekledılermı tekrarÖSYM'den çok önemli açıklama
ÖSYM, LYS sonuçlarında yer alan "Y-MF-4 Puan
Türünde Alanında Başarı Sırası" değerinin yanlış olduğunun belirlendiğini
belirterek, Y-MF-4 puanıyla (alanında) tercih yapacak adayların doğru başarı
sıralarını bugünden itibaren internetten öğrenebileceğini bildirdi.
ÖSYM’den 15-20 Temmuz tarihlerinde adayların internetten öğrendikleri
2010-LYS sonuçlarıyla ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"Y-MF-4 Puan Türünde Alanında Başarı Sırası değerinin yanlış olduğu
belirlenmiştir. Y-MF-4 puanıyla (alanında) tercih yapacak adaylar doğru başarı
sıralarını 21 Temmuz 2010 tarihinden itibaren internetten öğrenebilirler. Sonuç
belgesinde Y-MF-4 başarı sırasının (alanında) doğru değeri yer alacaktır."
hangı bölümleri ıstıyosun tm3dekı tum bölümlere bakımmı yoksavalla tm3 383 bin
bı yere yerlestırsene benı lord of the makarna guzelı
valla tm3 383 bin
bı yere yerlestırsene benı lord of the makarna guzelı
onun adını yazmayı atlamısım klavuzdan bakabılırsın yada tercıh sırasında kodunu yaz cıkar..erzuruma da yerlesebılırsın bıkac tane var öylevalla ben ozel dusunmuyom bu sene dewlet olcak -1333211 Sosyoloji (ÝÖ) 4 TM------- 313.000 350.000 bu hangı unıvesıte
bende sıralamaya göe yapacagım 16bınlerde benımde ..2009 klavuzuna da baktım 2010 da tutuyor..bakalım son anda bırsey cıkmazsa yerlesıyorum ınsbenim tm 1 sıralamsı 220 bin eğer tercihler sıralamaya göreyse iksiat işletme filan tutuyo abant izzet baysal üni. katü filan yazcam artık inşşhh tutar ya bi sene daha kim çalışacak offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
16 BİN ÇOK SÜPER YA GERÇEKTEN PUANIN KAÇ ACABA?:bende sıralamaya göe yapacagım 16bınlerde benımde ..2009 klavuzuna da baktım 2010 da tutuyor..bakalım son anda bırsey cıkmazsa yerlesıyorum ıns
hangısını okumak ıstıyosan onu sec..iş imkanlarına bak ,sonra mezun olup ortada kalmaişletme..
--------------- Ekleme ---------------
maliye kamu yöetimi ekonometri bunlardan hangisini seçmeliyim sizce?
Allah kolaylık versin hepinize inş hepinizin gönlüne göre olur....
Ama bu yıl işiniz biraz zor gibi klavuz bi alem,ÖSYM zaten başka bi dert Allah yardımcınız olsun....
baskasına yaptırmak değil bu fikir alısverısı..ayrıca tercıh rehberı yada robotlarına bı bak bakalım hepsı farklı sonuclar sunuyor sanaKendi tercihlerinizi başkasına yaptırmayın. ÖSYM'nin sitesinde tercih rehberi diye bir şey var aradığınız bölümü anında buluyorsunuz zaten.
herkes sıralar bılırsın işte test çözdüm günlük calıstım dıye..belki konyla alakalı deil ama iyi puan alan arkadaşların nasıl hazırlandığını öğrenebilirmiyim??sonuçta bnde bi ygs-lys say. öğrencisiyim :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?