Ösym sordu Onlar cevap verdi ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merak etme karşılayan çok olur ama ders sınav zamanında yardım eden kimse olmaz hele çan sistemi olan üni. Ve fakültelerde hiç olmaz

Çan Sistemi bu sistem çok can yakar bilginize arkadaşlar

Konu Sahibi
inşaat mühendisliği ya da makine mühendisliği düşünüyorum. ama işte bu sene olmicak :/

olur inşallah seneye iyi hazırlan sorun olmaz kardeşim.

- - - Eklendi - - -

korktum gelmiyorum balıkesire

- - - Eklendi - - -

nedir bu çan yahu

- - - Eklendi - - -

merak etme karşılayan çok olur ama ders sınav zamanında yardım eden kimse olmaz hele çan sistemi olan üni. Ve fakültelerde hiç olmaz

ben her zaman karşılanmak isterim

Çan sistemi not geçme sistemidir. Kısaca sınava girdiginda sınıfına göre ortalama alınır eğer sen bu ortalamanın altında kaldıysan eğer o derstende kaldın demektir Yani sınıfındaki insanları hoş karşılamaya bilirsin

ooo sizin daha çandan haberiniz bile yok .neyse öğrenirsiniz

Konu Sahibi

kavga çıkartırım çalışmayın uleyyn
yada ben çok çalışıp ortalamayı yukarı çekiyym hahahaa bu daha iyi

- - - Eklendi - - -

ooo sizin daha çandan haberiniz bile yok .neyse öğrenirsiniz

hocam sen de zamanı geldiğinde öğrendin biz de zamanını bekliyoruz

ingilizce bölüm seçenler bide makina müh seçmişse hiç sevinmesin bence öss hiç bişe size bunu söyleyeyim yani.

ismail

Üye
hayırlısıyla atlattık inşallah iyi çıkar

u_cosar

Üye
inşallah gerçekten kazanmak isteyen istediği yeri kazanır

man20

Üye
tatlım bence tam tersi. çan resmen hayat kurtarıcı. bütünleme de sınır koyuyolar 60'ı geçemezsen kalıosun. ama çan varken 20 de bile geçebilirsin sınıfa bağlı. çan olduğu içinde zaten öğrenciler çok çalışmazlar ve ortalamada haliyle düşük olduğu için geçmek çok basitleşiyor

M. tAHA

Üye
aranızda netlerımı soylesem kaç bine çekebilirm söyleyebilcek olan tecrubeli kişi var mı

Konu Sahibi
yazılım muhendisligine gitmek isterdim ama devlet üniversitesi olarak sadece elazığ var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...