DreaMagiC
Üye
Aynen bak yaşayan bilirüniversite hayatı bambaşka bir gelin görün daha herşey yeni başlıyor
üniversite hayatı bambaşka bir gelin görün daha herşey yeni başlıyor
inşaat mühendisliği ya da makine mühendisliği düşünüyorum. ama işte bu sene olmicak :/
sağlık olsun ilk senede olacak diye birşey yok bizde ikinci seneye kalmıştıkbölüm ne ?
O tehlikeyle karşılaştım ama yapılı olduğum için vucüt olduğu için pek sorun olmadı uçmadım da inemedim de sadece rüzgar da olmuyo bu arada yağmur da aynı sertlikte yüzüne vuruyor
hadi yasen uçtun mu hiç
Nereye geldiğine bağlı
geliyoruz kim karşılayacak bizi
Makine olabilir de inşaat mühendisliğine hiç bulaşma. Boş verinşaat mühendisliği ya da makine mühendisliği düşünüyorum. ama işte bu sene olmicak :/
Yine her zaman ki gibi yaşayan biliyor abimi dinleyin
Makine olabilir de inşaat mühendisliğine hiç bulaşma. Boş ver
inşaat mühendisliği ya da makine mühendisliği düşünüyorum. ama işte bu sene olmicak :/
O tehlikeyle karşılaştım ama yapılı olduğum için vucüt olduğu için pek sorun olmadı uçmadım da inemedim de sadece rüzgar da olmuyo bu arada yağmur da aynı sertlikte yüzüne vuruyor
- - - Eklendi - - -
Nereye geldiğine bağlı
Çan Sistemi bu sistem çok can yakar bilginize arkadaşlar
merak etme karşılayan çok olur ama ders sınav zamanında yardım eden kimse olmaz hele çan sistemi olan üni. Ve fakültelerde hiç olmaz
Çan sistemi not geçme sistemidir. Kısaca sınava girdiginda sınıfına göre ortalama alınır eğer sen bu ortalamanın altında kaldıysan eğer o derstende kaldın demektirYani sınıfındaki insanları hoş karşılamaya bilirsin
ooo sizin daha çandan haberiniz bile yok .neyse öğrenirsiniz
inşallah gerçekten kazanmak isteyen istediği yeri kazanır
tatlım bence tam tersi. çan resmen hayat kurtarıcı. bütünleme de sınır koyuyolar 60'ı geçemezsen kalıosun. ama çan varken 20 de bile geçebilirsin sınıfa bağlı. çan olduğu içinde zaten öğrenciler çok çalışmazlar ve ortalamada haliyle düşük olduğu için geçmek çok basitleşiyorÇan Sistemi bu sistem çok can yakar bilginize arkadaşlar
Kesinlikle Herşey Üniversitede Başlıyo Öss Falan Hikaye Asıl Hayatınız Vize - Finallerde KaycakAslında kurtulamadınız herşey yeni başlıyor hele bi üniye gelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?