Ozan Admin van_hoijdonk' Alıntı: Bilecek ne var selman abi 8 şişe bira içtim sabahtan bu yana 1 paket sigara bitti. Daha napayım? Tüm hayallerim gitti, umutlarım, beklediklerim? Ben 1 sene bunun için mi çalıştım? İstanbul İngilizce İktisat için mi çalıştım? 7 ay ot gibi yaşadım internetim dahi olmadan hakettiğim bu muydu? Genişletmek için tıkla ... Demekki buymuş Orayı kazanamayanlarda var Herkesin kapasitesinin bi sınırı vardır, fazla da zorlarsan ortada kırık gibi dolasırdın. Böylesi olması senin kaderinmiş demekki. Girecegin yolda başarılar
van_hoijdonk' Alıntı: Bilecek ne var selman abi 8 şişe bira içtim sabahtan bu yana 1 paket sigara bitti. Daha napayım? Tüm hayallerim gitti, umutlarım, beklediklerim? Ben 1 sene bunun için mi çalıştım? İstanbul İngilizce İktisat için mi çalıştım? 7 ay ot gibi yaşadım internetim dahi olmadan hakettiğim bu muydu? Genişletmek için tıkla ... Demekki buymuş Orayı kazanamayanlarda var Herkesin kapasitesinin bi sınırı vardır, fazla da zorlarsan ortada kırık gibi dolasırdın. Böylesi olması senin kaderinmiş demekki. Girecegin yolda başarılar
SelmanTE Üye Konu Sahibi ahmet umarım bugün biraz daha iyisindir. dünyanın sonu değildi. bunu bugün daha iyi anlıyacaksın eminim... bu arada 3 kişi mi girdi koca maxi den ÖSS'ye!
ahmet umarım bugün biraz daha iyisindir. dünyanın sonu değildi. bunu bugün daha iyi anlıyacaksın eminim... bu arada 3 kişi mi girdi koca maxi den ÖSS'ye!
POWER Üye Umarım herkes isteediği puanı alıp istediği bölüme yerleşir.Ahmet adına üzüldüm ama yapacak bişi yok önümüze bakmalıyız her daim...
Umarım herkes isteediği puanı alıp istediği bölüme yerleşir.Ahmet adına üzüldüm ama yapacak bişi yok önümüze bakmalıyız her daim...
van_hoijdonk Emekli Yönetici mAd_girL' Alıntı: ösym nin 2007 ye dönüştürülmüş tercih kılavuzunu okulundan alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dağıtılacak okullardan
mAd_girL' Alıntı: ösym nin 2007 ye dönüştürülmüş tercih kılavuzunu okulundan alan var mı? Genişletmek için tıkla ... Pazartesi dağıtılacak okullardan