ÖSS Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ÖSS Sona Erdi
Türkiye'de 81 il ve bazı ilçe merkezleri ile 'nin başkenti Lefkoşa'da yapılan Öğrenci Seçme Sınavı ( ) sona erdi.

1 milyon 649 bin 259 aday başvurduğu ve 9.30'da başlayan sınav 195 dakika sürdü. Toplam 5 bin 381 binada, 83 bin 583 salonda gerçekleştirilen sınavda 247 bin 242 kişi görev yaptı. Sınavda 30'ar soruluk toplam 8 test yer aldı. Ön lisans programlarını tercih edecek adayların ilk 4 testi yaparken lisans programlarını tercih edecek adaylar ise bu 4 teste ek olarak, alanları doğrultusundaki 2 testi daha yaptılar.

Sınavın soru ve cevapları saat 16.00'da internet adresinden açıklanacak.

Konu Sahibi
Sınava giren herkese geçmiş olsun...

mAd_girL

Üye
sos 1 zordu cografya ve tarih bana katılan var mı ? ancak bu kadar sacma soruabilir yani

Konu Sahibi
ablam sınava girdi zor değil normaldi diyo

sözel ve mat 1 kolaydı 2. üniversite olacak inşallah!!

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ea1 277
Ea2 260 alıyorum. Toplam 138 Net.

İstanbul Hukuk Yazacam büyük ihtimalle

Ozan

Admin
Sınava girenlere geçmiş olsun ve simdiden hayırlı olsun arkadaslar

Yeni sistemi anlamıyorum bile 1-2 diye ayırmıslar

ChavRash

Emekli Yönetici
Sınava girenlerin çoğu sözelde takılmış.. Sınavında sınavlığı kalmadı; Matematik 1 ve 2 sözelden daha kolaydı.

Geçen yılın ÖSS kaysayısına göre 230 civarı puan gelir. İşimiz Standart Sapma'ya kalıyor, anlayacağınız; malum okuldan 53 puan geliyor..

Konu Sahibi

kötü olmş bea kardeş

Umarım herkes istediği bölümü kazanır ve gider,iş zaten kazandıktan sonra ortaya çıkıyor,tercihleri de doğru yaparsanız 4 yıl daha var önünüzde en kötü ihtimalle ,şimdiden başarılar ...

Konu Sahibi

saolasın kardeş

POWER

Üye
Biraz inceledim soruları ewet fen2 zormuş yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...