öss de başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla arkadaşlar sınav sistemi değişti ilk sene kıyak geçeli die (bence) ilk bölümü kolay sormuşlar ama ikinci bölüm de şahsen tm ci olarak edebiyatlarda zorlandım onun dışında çok rahat bi sınavdı bizim burdaki sayısalcılara fen 2 zor gelmiş ama yine de iyi bi sınavdı.şimdi sabırsızlıkla puanları bekliyoruz.

gknky

Üye
    Konu Sahibi
evet yeni açtım interneti öss cidden ilk bölüm kolaydı ama 2.bölüm çok zordu çünki 2.bölüm seçici olan bölümdü...

2.bölüm direk bilgiye dayalıydı edebiyat-sosyal 2 de baya zordu yani bilgi istediler...

ilk bölümde çok az boşum ve çok az yanlışım var ama 2.bölümde bya açığım vardı...

herşeyin hayırlısı olsun...

210 civarı bişi alırım okuldanda 65-70 arası bişi gelse özele girerim

ztn başkent-bilkent istiodum...

ABC

Üye
botokslu soru komediymiş ya fen bilimleri-2'de

gknky

Üye
    Konu Sahibi
baba adam gbi 5-10 soru vardı yaa

ChavRash

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar, bu seneki 'At yarışı'nı da geride bıraktık.

Sınavdan sonra öğrenciler sınav zordu diye dert yandılar. Bana göre sınav hiç de zor değildi, sınava zor diyen öğrenciler ÖSS yetkililerinin hazırladığı tuzağa çok kötü düştüler, ÖSS yetkililerinin hazırladığı tuzak sınavdan bir gün önce sorular zor diyerek öğrenciyi iyice strese/sıkıntıya sokarak sınav zamanı kolay olan soruları yapamamalarıydı. Ve bunu çok güzel başardılar. Açıkçası içimden hem tebrik etmek, hem de küfretmek geliyor.

Ben bu sınavın kolay olacağını biliyordum; ama yine de derslere fazla asılmadım. Eğer asılsaydım bugün 61 net değil, en az 80 küsür net bırakabilirdim. Kafama etmek istiyorum ya ben ...

gknky

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 2.bölüm cidden zordu...

ChavRash

Emekli Yönetici
Eşit Eğırlıkçı olmama rağmen Mat 2'ye bakmadım; ama Edebiyet - Sosyal kolay geldi bana.

gknky

Üye
    Konu Sahibi
oraası öleydi

ocu77

Üye
bizim kayınço girdi sınava 2.bölüm acaip zormuş..millet sınav süresi bitmeden çıkmış vs..bide sınav zor olacağı için 15 dak. ek süre verdik demiş yetkililer..yahu böyle bişey varmı sevgili arkadaşlar!! bu nasıl bir zihniyet!! zihniyetin kötü olduğu burdan belli..sen öyle diyene kadar katılacakların sınav stresini biraz olsun üzerinden atmaları için 15 dak. ek süre verdik der insan..bir yıllık emek..dersanalere dökülen paralar..yazık hepsi bizim cebimizden..koskoca bir senenin ürününü 2.5-3 saatte görmeye çalışmak..bu sınav sistemi daha çok öğrencinin canını yakacak..

gknky

Üye
    Konu Sahibi
çok haklısın

benimde canım yanacak gbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...