Silinen Üye 153 Kapalı Hesap Giren arkadaşlara başarılar,jölynin dediği gibi girmek bi dert bitirmek bi dert,v.s v.s sizler umarım kazanır,istediginiz bölümlere yerleşirsiniz..
Giren arkadaşlara başarılar,jölynin dediği gibi girmek bi dert bitirmek bi dert,v.s v.s sizler umarım kazanır,istediginiz bölümlere yerleşirsiniz..
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Öyle yada böyle nasıl isterlerse öyle oluyor sınav boş iş olur bunlar.
мιѕтαα Üye bende girecem gerci su anda uni de okuyom ama seneye girmeyi dusunuyorum bi denemek icin kendimi bakarsın daha ii yer kazanırım
bende girecem gerci su anda uni de okuyom ama seneye girmeyi dusunuyorum bi denemek icin kendimi bakarsın daha ii yer kazanırım
ocu77 Üye öyle bence interneti kapatmaya gerek yok..günde 1.5 saat kendine net için kota koy ve bunu gün içersinde istediğin zaman kullan...geri kalan süre üniversiteye hazırlanman için yeterli olur sanırım..
öyle bence interneti kapatmaya gerek yok..günde 1.5 saat kendine net için kota koy ve bunu gün içersinde istediğin zaman kullan...geri kalan süre üniversiteye hazırlanman için yeterli olur sanırım..
aLli_28 Üye bende 2007 öss ye girecem seneye bu sene bişey olmadı oturduk. Tecrübeliyiz artık bakacağız my gate yanınızada olsun
bende 2007 öss ye girecem seneye bu sene bişey olmadı oturduk. Tecrübeliyiz artık bakacağız my gate yanınızada olsun
gunaydins Üye bende 2007 giriyorum yaw abiler ablalar şimdiden tutuşmaya başladım.halim nolucak bilmem. intihar mı etsem ne yapsam
bende 2007 giriyorum yaw abiler ablalar şimdiden tutuşmaya başladım.halim nolucak bilmem. intihar mı etsem ne yapsam
van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi Hedef ist dışı olsa kapatmam hiç zaten şuanda bile iyi puanlar yapıyorum. Çalışmadığım halde ve lise 2 olmama rağmen. Ama İstanbul Veya Ankara Hukuk Fakültesi düşününce maalesef şimdiden çalışmak gerekiyor.
Hedef ist dışı olsa kapatmam hiç zaten şuanda bile iyi puanlar yapıyorum. Çalışmadığım halde ve lise 2 olmama rağmen. Ama İstanbul Veya Ankara Hukuk Fakültesi düşününce maalesef şimdiden çalışmak gerekiyor.