lovestar Üye kardeşim iyi has su istimal edilmesin demişsin de.bunun ne abazanlık la ne görgüsüzlükle ne cahillikle alakası yok.maxicep in agırlıgına yakışmaz bir kere bu konu.bak nasıl etiketlemişler konunu...turkish cowboy 31 çekerken
kardeşim iyi has su istimal edilmesin demişsin de.bunun ne abazanlık la ne görgüsüzlükle ne cahillikle alakası yok.maxicep in agırlıgına yakışmaz bir kere bu konu.bak nasıl etiketlemişler konunu...turkish cowboy 31 çekerken
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Adem' Alıntı: Lina olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla ... Hele bir o olsun
Lina_TR Üye Adem' Alıntı: Lina olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Hele bir o olsun Genişletmek için tıkla ... Etiketçiyim ama bu kadarda değil . Benim kitabımda yazmaz Ama benim öğrencilerimden biri olabilir.
Adem' Alıntı: Lina olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Hele bir o olsun Genişletmek için tıkla ... Etiketçiyim ama bu kadarda değil . Benim kitabımda yazmaz Ama benim öğrencilerimden biri olabilir.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi çok çekeceğim var bu konudan ... --------------- Ekleme --------------- böyle suistimal ediliyo ya .. cesaret edip açtım ama bu kadar da beklemiyorum ..
çok çekeceğim var bu konudan ... --------------- Ekleme --------------- böyle suistimal ediliyo ya .. cesaret edip açtım ama bu kadar da beklemiyorum ..
Catty Emekli Yönetici Lina_TR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana demedim kiiii? O o o o o kesin o o o ! Not : kim olduğunu bilmiyorum
Lina_TR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sana demedim kiiii? O o o o o kesin o o o ! Not : kim olduğunu bilmiyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Lina_TR' Alıntı: Anladım bu etiketi yapıpda söylemeyenin Genişletmek için tıkla ... aynen öyle