ismail010 Üye Konu Sahibi burakkk97' Alıntı: waaay ben yokum ha oyle olsun Genişletmek için tıkla ... Metin' Alıntı: ben vermeyim yani oyle mi ismail Genişletmek için tıkla ... Yaw kardeşlerim düzeltecem ama sanki konu düzenleme yetkim elimden alınmış giremiyom bi türlü yoksa ekliyeceğim kişi var daha - - - Eklendi - - - daha doğrusu başlık düzeltme yetkim
burakkk97' Alıntı: waaay ben yokum ha oyle olsun Genişletmek için tıkla ... Metin' Alıntı: ben vermeyim yani oyle mi ismail Genişletmek için tıkla ... Yaw kardeşlerim düzeltecem ama sanki konu düzenleme yetkim elimden alınmış giremiyom bi türlü yoksa ekliyeceğim kişi var daha - - - Eklendi - - - daha doğrusu başlık düzeltme yetkim
ismail010 Üye Konu Sahibi Hadi bakalım zaten nete giremiyom Affetin beni Burak Metin Türe ..... (eminim ki gene yazmıcak)
doctorrr Üye iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ...
iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ...
iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ...
ismail010 Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam yaviz - - - Eklendi - - - daktır sen selam verdin mi hatırlamıyom ben
iyavuzoz' Alıntı: Selam abiler - - - Eklendi - - - giremiyorum ne zamandır üşeniyorum Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam yaviz - - - Eklendi - - - daktır sen selam verdin mi hatırlamıyom ben
doctorrr Üye ismail010' Alıntı: Aleykumselam yaviz - - - Eklendi - - - daktır sen selam verdin mi hatırlamıyom ben Genişletmek için tıkla ... a.s - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... n'aber
ismail010' Alıntı: Aleykumselam yaviz - - - Eklendi - - - daktır sen selam verdin mi hatırlamıyom ben Genişletmek için tıkla ... a.s - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... n'aber
ismail010 Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: a.s - - - Eklendi - - - n'aber Genişletmek için tıkla ... Selam alıyon sürekli bide selam versen - - - Eklendi - - - neyse gençler selamları aldık kaçalım artıkın
doctorrr' Alıntı: a.s - - - Eklendi - - - n'aber Genişletmek için tıkla ... Selam alıyon sürekli bide selam versen - - - Eklendi - - - neyse gençler selamları aldık kaçalım artıkın