TopFury Üye DiaBLoS™;1426505' Alıntı: Tekrar incelemenizde fayda var.. İlk sayfa da ki ilk eklentinin altındakı yazıyı dikkatlice okuyunuz.. Oyunlar alıntıdır yazısı var. Screen leri ben almıyorum bunu da TEKRAR belirtmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... E biz de onları da sen ayrıca bulsan, özenle çalışsan daha hoş durudu diyoruz zaten..Farkındayız yoksa.Niye bu kadar celallendin bir tavsiyeye anlayamadım? ''Screen ler'' ha...vay be...
DiaBLoS™;1426505' Alıntı: Tekrar incelemenizde fayda var.. İlk sayfa da ki ilk eklentinin altındakı yazıyı dikkatlice okuyunuz.. Oyunlar alıntıdır yazısı var. Screen leri ben almıyorum bunu da TEKRAR belirtmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... E biz de onları da sen ayrıca bulsan, özenle çalışsan daha hoş durudu diyoruz zaten..Farkındayız yoksa.Niye bu kadar celallendin bir tavsiyeye anlayamadım? ''Screen ler'' ha...vay be...
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Estf celallenme falan yok.. Elimden gelen bu kadar valla. Ben daha iyisini özenle yapacağım diyenler buyursunlar , bizde yorum da bulunuruz çalışmalarına. İyi ForumLar
Estf celallenme falan yok.. Elimden gelen bu kadar valla. Ben daha iyisini özenle yapacağım diyenler buyursunlar , bizde yorum da bulunuruz çalışmalarına. İyi ForumLar
dr.bahaeddin Üye DiaBLoS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bilg. görüntüsünü niye paylaşma gereksinimi duydunuz anlam veremedim.
DiaBLoS' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bilg. görüntüsünü niye paylaşma gereksinimi duydunuz anlam veremedim.
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Arkadaşım mesajlarını tekrar incelemende fayda var . Bu tam 3.kez söylemim..Oyunlar alıntıdır diye..!
Arkadaşım mesajlarını tekrar incelemende fayda var . Bu tam 3.kez söylemim..Oyunlar alıntıdır diye..!
aa-tolga Üye conect 4 -battle ship gibi oyunlar var mı?Yani ev aile oyunları Connect 4 ün bluetoothla cift kişilik oynananını arıyorum.
conect 4 -battle ship gibi oyunlar var mı?Yani ev aile oyunları Connect 4 ün bluetoothla cift kişilik oynananını arıyorum.
TopFury Üye DiaBLoS™;1428087' Alıntı: Estf celallenme falan yok.. Elimden gelen bu kadar valla. Ben daha iyisini özenle yapacağım diyenler buyursunlar , bizde yorum da bulunuruz çalışmalarına. İyi ForumLar Genişletmek için tıkla ... Allahtan celallenme yok ha... Tamamdır Diablosum.Bir daha senin konularına yorum yapmaz, tavsiyede bulunmayız canım benim.Kızma.Aaaa
DiaBLoS™;1428087' Alıntı: Estf celallenme falan yok.. Elimden gelen bu kadar valla. Ben daha iyisini özenle yapacağım diyenler buyursunlar , bizde yorum da bulunuruz çalışmalarına. İyi ForumLar Genişletmek için tıkla ... Allahtan celallenme yok ha... Tamamdır Diablosum.Bir daha senin konularına yorum yapmaz, tavsiyede bulunmayız canım benim.Kızma.Aaaa
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Sizler bana tavsiye de bulundunuz , bende size nacizane tavsiye de bulunuyorum.. Bu da farklı olan herhangi birşey gözük müyor değil mi..! Daha fazla konunun kirlenmemesi açısından burada noktalayalım. İyi ForuMLaR
Sizler bana tavsiye de bulundunuz , bende size nacizane tavsiye de bulunuyorum.. Bu da farklı olan herhangi birşey gözük müyor değil mi..! Daha fazla konunun kirlenmemesi açısından burada noktalayalım. İyi ForuMLaR
TopFury Üye DiaBLoS™;1434548' Alıntı: Sizler bana tavsiye de bulundunuz , bende size nacizane tavsiye de bulunuyorum.. Bu da farklı olan herhangi birşey gözük müyor değil mi..! Daha fazla konunun kirlenmemesi açısından burada noktalayalım. İyi ForuMLaR Genişletmek için tıkla ... Evet evet.Gözükmüyor.Hemde hiç..!
DiaBLoS™;1434548' Alıntı: Sizler bana tavsiye de bulundunuz , bende size nacizane tavsiye de bulunuyorum.. Bu da farklı olan herhangi birşey gözük müyor değil mi..! Daha fazla konunun kirlenmemesi açısından burada noktalayalım. İyi ForuMLaR Genişletmek için tıkla ... Evet evet.Gözükmüyor.Hemde hiç..!
kacaksevgilim Üye Teşekkürler ancak gereksiz mesajlar silinip temizlenemsi lazım konunun.birde şimdiye kadarki en büyük arşiv maxi oyun arşivi yapalım mı arkadaşlar ?
Teşekkürler ancak gereksiz mesajlar silinip temizlenemsi lazım konunun.birde şimdiye kadarki en büyük arşiv maxi oyun arşivi yapalım mı arkadaşlar ?