os9.1-9.2 temaları--@n!wa+*R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
os9.1-9.2 temaları--@n!wa+*R
Lütfen emeğe saygı gösterelim,teşekkür butonuna tıklamayı unutmayalım... night_v1__by_Alfa

sky_lights_by_alfa
QC_Lights_RokY
MusicTheme_N73_ByGoF

Dj_in_Da_House_no_blue__bar__byGoF

northern_lights_by_Alfa sunset_v1_by_Alfa
white_desert_by_Alfa
....İyi Forumlarn:

Ekli dosyalar

Tepkiler: dakkınal, faruk2111, crazy_ferdi ve 7 diğerleri
Eskide kaldı kardesım bunlar artık iconalr fılan pek iç açıcı degıl ama elbet begenen cıkar genede saol emegıne saglık by

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Eskide kaldı kardesım bunlar artık iconalr fılan pek iç açıcı degıl ama elbet begenen cıkar genede saol emegıne saglık by
Kardeşim dediğin doğru,eskide kaldığını inan bende biliyorum ama farkettiysen bazıları gayet güzel ve kalitelibende o yüzden koydum zaten.Zaten bazı temalar vardır zaman tanımaz yine ve yine güzeldir,yani her halikarda kullanılırBu arada senin de dediğin gibi beğenenler elbetteki olur ayrıca bazılarını ben de beğendim şahsenTeşekkürler... İyi Forumlar

DiaBLoS

Admin
Hangi screen hangi temanın..Belirtmen de fayda var.

Mesela ben beğendiğim temanın adını bilmediğim için indiremedim?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bak kardeşim!Şimdi o eklentileri kafama göre sıraya koymadım,nasıl sıraya koydum ilk baştan en sona kadar!Yani;ilk başta hangi screenshot var ise eklentilerde de o ilk temadır.2.screenshot hangisi ise eklentilerden de o 2. temadır

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1426118' Alıntı:
Screen lere daha dikkatli bakmanı öneriyorum @n!wa+ör.
Şimdi hepsinin yanına isimlerini koydum..Umarım bu sefer bir sorunun olmaz!İyi indirmeler,iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...