Orta seviye telefon önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bana mesaj geldi stok var mı diye bir saat geçmeden gene almışlar

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
800 mhz dual core işlemcisi var. Baktım da güzelmiş valla sar değeri de ideal. Ama işlemcisi beni tereddütte bıraktı.

MasteLaa

Üye
800 mhz dual core işlemcisi var. Baktım da güzelmiş valla sar değeri de ideal. Ama işlemcisi beni tereddütte bıraktı.
Hayır gayet iyi bir telefon senin beklentilerini de karşılar..Ayrıca en az Adreno 205 demişsin bu Mali400 ben sadece öneriyorum yani diğer arkadaşlar katılmayabilir

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında adnero 205li cihaz istemiyordum şimdi sıralamayı da bilmiyorum. Ama ya tegra ya mali ya da adnero 220 ve üstü gpulu yazmak zor geldi işlemcisinin overclock olma şansı var mıdır? 1.2ye falan?

MasteLaa

Üye
Ben aslında adnero 205li cihaz istemiyordum şimdi sıralamayı da bilmiyorum. Ama ya tegra ya mali ya da adnero 220 ve üstü gpulu yazmak zor geldi işlemcisinin overclock olma şansı var mıdır? 1.2ye falan?
Bilemiyorum da alır almaz Root lamaya gerek yok ki Büyük ihtimal vardır ama.

doctorrr

Üye
buna romlar tıkır tıkır çıkar merak etmeyin ayrıca özellikleri açısından isteğini karşılıyor

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Evet gayet güzel. Peki 4.1 jb güncellemesi alacak mı?

MasteLaa

Üye
O kesin değil ama Custom Romlar büyük ihtimal çıkar

mega2

Üye
galaxy s2 veya galaxy note yurt dışından gelmiş ithal mallardan al istersen. gittigidiyorda avrupa malı cok rahatlıkla bulabılırsın sıfır ürün.

ben htc one x kullanıcısı olarak sana galaxy s2 önericem yada neo v bakmalısın

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Ya galaxy s2 öneriyosun tamam da neo v onun yanında tek kelimeyle ezik kalıyo

- - - Eklendi - - -

Atrix 2 yakında Türkiyeye geliyormuş sanırım ve xperia go. Bunların tahmini fiyatı nedir? Galaxy r de ilgimi çekti. Ama biraz tuzlu.

CasuS_87

Üye
bütçeni biraz aşar ama Galaxy s2 de güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...