TheCower
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arc S'in Ram'ini söyler misin abimAtrix 900 tl veya
Xperia arc s 1046 yla
O zaman Neo V alabilirsin abim..Ama sen de 756 mb ram sınırı koymuşsun..2. El telefon alırsan Galaxy s2 öneririmMotorola atrix diyorsunuz. Nerden alabilirim sizin çevrenizde telefoncuda falan var mı yani telefon burda yok Tekirdağda motorola satılmıyor hiçbir telefoncu motorola satmıyor artık. Dün gittim sormaya adam bana almamamı önerdi daha motorola dedim atrix demeden alma yedek parça sorunu yaşarsın falan filan. Sanki araba alıyoz
512 MB Ram var kardişim.bence sıfır bi arc s hem jelly bean da alacak
Arc S desem o da Ram'i istediğinden düşükNeo v yi düşünmüyorum. Onu alacağıma yüz lira daha verir xperia sola alırım diye düşünüyorum. Çünkü Çift çekirdek istiyorum. Galaxy s2 çevrede temiz bulacağımı sanmıyorum. Etrafımda araştırıp da telefon alan hiç yok. Baştan parayı sayıyorlar sonra o kadar para saydık neyi varmış neyi yokmuş sonradan araştırıyorlar. O yüzden 2. El düşünmüyorum. Bir başka nedeni de ilk android telefonum sıfır olsun istiyorum.
taaammamArc s parasını hak etmiyor bir atrixle karşılaştırınca. Hem benim de isteklerimin altında.
Cidden bir şey bulamadım şimdiAslında sony nin xperia cihazlarına vereceği jb güncellemelerinin ne derece başarılı olacağından şüpheliyim. Bu kadar çok cihaza stabil bir sistemi entegre edebilecek zamanı nasıl bulacaklar bilmiyorum ama bana her zamanki gibi baştan sağma olacak gibi geliyor.
Cidden bir şey bulamadım şimdiNeo V istemedin,Atrix olmaz,Arc S olmaz,2.el olmayacak N9 düşünür müsün peki gayet stabil sistemi var
Ace 2 ye ne dersinAtrix olur olmasına da hiçbir yerde yokn9 değil de android olması tercihim ve çift çekirdekli
Ama N9 için telefonu biraz daha farklı amaçlar için kullanmalı.En azından oyun-uygulama için bir Nitroit kurabilmeli.İnternetten sipariş vermeyi düşünmez misin ? Gerçi hepsiburada'da tükenmişti Artix'ler 1-2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?