Orta seviye telefon önerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Orta seviye telefon önerin
Evet. Istediğim özellikler şunlar.
En az 768 mb ram (1gb tercihim)
En az 1 ghz çift çekirdek işlemcili
En az adnero 205 gpu
Ekran boyutu en az 3.7"
En az Android 2.3 gingerbread yazılım
Bütçem en fazla 1000tl.

MasteLaa

Üye
Motorola Atrix veya Xperia Neo V derim.Ama Atrix daha önde bunu da belirteyim..Tegra 2 ve çift çekirdek..

amcalu1

Üye
Atrix 900 tl veya
Xperia arc s 1046 yla

Tepkiler: MasteLaa

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Motorola atrix diyorsunuz. Nerden alabilirim sizin çevrenizde telefoncuda falan var mı yani telefon burda yok Tekirdağda motorola satılmıyor hiçbir telefoncu motorola satmıyor artık. Dün gittim sormaya adam bana almamamı önerdi daha motorola dedim atrix demeden alma yedek parça sorunu yaşarsın falan filan. Sanki araba alıyoz

MasteLaa

Üye
O zaman Neo V alabilirsin abim..Ama sen de 756 mb ram sınırı koymuşsun..2. El telefon alırsan Galaxy s2 öneririm

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Neo v yi düşünmüyorum. Onu alacağıma yüz lira daha verir xperia sola alırım diye düşünüyorum. Çünkü Çift çekirdek istiyorum. Galaxy s2 çevrede temiz bulacağımı sanmıyorum. Etrafımda araştırıp da telefon alan hiç yok. Baştan parayı sayıyorlar sonra o kadar para saydık neyi varmış neyi yokmuş sonradan araştırıyorlar. O yüzden 2. El düşünmüyorum. Bir başka nedeni de ilk android telefonum sıfır olsun istiyorum.

doctorrr

Üye
bence sıfır bi arc s hem jelly bean da alacak

MasteLaa

Üye
bence sıfır bi arc s hem jelly bean da alacak
512 MB Ram var kardişim.

- - - Eklendi - - -

Arc S desem o da Ram'i istediğinden düşük

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Arc s parasını hak etmiyor bir atrixle karşılaştırınca. Hem benim de isteklerimin altında.

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Aslında sony nin xperia cihazlarına vereceği jb güncellemelerinin ne derece başarılı olacağından şüpheliyim. Bu kadar çok cihaza stabil bir sistemi entegre edebilecek zamanı nasıl bulacaklar bilmiyorum ama bana her zamanki gibi baştan sağma olacak gibi geliyor.

MasteLaa

Üye
Cidden bir şey bulamadım şimdi Neo V istemedin,Atrix olmaz,Arc S olmaz,2.el olmayacak N9 düşünür müsün peki gayet stabil sistemi var

Tepkiler: kullanıcıadları

Cidden bir şey bulamadım şimdi Neo V istemedin,Atrix olmaz,Arc S olmaz,2.el olmayacak N9 düşünür müsün peki gayet stabil sistemi var

Ama N9 için telefonu biraz daha farklı amaçlar için kullanmalı.En azından oyun-uygulama için bir Nitroit kurabilmeli.İnternetten sipariş vermeyi düşünmez misin ? Gerçi hepsiburada'da tükenmişti Artix'ler 1-2 gün önce

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Atrix olur olmasına da hiçbir yerde yok n9 değil de android olması tercihim ve çift çekirdekli

Tepkiler: MasteLaa

TheCower

Üye
    Konu Sahibi

Evet tam sipariş vericektim iki saate kalmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...