. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Orjinal IOS7 Mesaj Baloncukları ( Mavi - Gri ) Arkadaşlar Bana Orjinal IOS7 Mesaj Baloncukları Lazım.. Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz ?
. . . EmreG . . . Üye Konu Sahibi Android Kullanıcısıyım ve Bu Mesaj Baloncuklarının Orjinal Resmini İstiyorum. Kendi Temama Uyarlamak İçin ve Anca Orjinal Olunca Uyuyor.
Android Kullanıcısıyım ve Bu Mesaj Baloncuklarının Orjinal Resmini İstiyorum. Kendi Temama Uyarlamak İçin ve Anca Orjinal Olunca Uyuyor.
Serhan Üye SeeTake' Alıntı: Android Kullanıcısıyım ve Bu Mesaj Baloncuklarının Orjinal Resmini İstiyorum. Kendi Temama Uyarlamak İçin ve Anca Orjinal Olunca Uyuyor. Genişletmek için tıkla ... android ? Burası İphone bölümü
SeeTake' Alıntı: Android Kullanıcısıyım ve Bu Mesaj Baloncuklarının Orjinal Resmini İstiyorum. Kendi Temama Uyarlamak İçin ve Anca Orjinal Olunca Uyuyor. Genişletmek için tıkla ... android ? Burası İphone bölümü
Scuderia. Üye GalataSerhan' Alıntı: android ? Burası İphone bölümü Genişletmek için tıkla ... İphone baloncuklarını istiyor o yüzden buradan istemiş sanırsam. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu lazım galiba sana buyur..
GalataSerhan' Alıntı: android ? Burası İphone bölümü Genişletmek için tıkla ... İphone baloncuklarını istiyor o yüzden buradan istemiş sanırsam. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu lazım galiba sana buyur..