Orjinal Digital Clock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Digital Clock
Beyler bunu kuramıyorum bir sürü yol denedim önceki kaldırdım bunu kurmak isteyince güncelleştirme hatası veriyor,varmıdır flash'sız bi çözümü?

Tepkiler: ShimSegh
setup ı verirsen bişeyler yapmaya çalışayım. internetten bikaç tane buldum içinden bluetooth widgeti çıktı. :S

FlaxLy

Üye
Kaldırdıkdan sonra halen güncelleştirme hatası veriyor demek. Demek kaldırmadığın digital clock uygulaması yüklü. Gözden kaçırmışsındır belki Yoksa kurması lazım.

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Her türlü denedim ama olmuyor.kaldırmadan kurmayı,kaldırıp kurmayı her türlü denedim ama olmuyor hakan link atıyorum şimdi.

tamam yolla bakayım yoksa o da mı digital saat görünümlü bluetooth widgeti

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi

baran yolladığın widgetin içine bak şimdi resimde işaretlediğim yerleri oku

widget mi silindi? yada format mı attın?

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
widget mi silindi? yada format mı attın?
Başka widget yükledim sonra bi daha geri getiremedim

----------Eklendi @ 17:37:58 ---------- Yazıldı @ 17:36:16 ----------

Hakan bu arada senin 1 hafta önce 700 mesaj vardı maşallah iki katına katlamışsın

Başka widget yükledim sonra bi daha geri getiremedim

----------Eklendi @ 17:37:58 ---------- Yazıldı @ 17:36:16 ----------

Hakan bu arada senin 1 hafta önce 700 mesaj vardı maşallah iki katına katlamışsın
c6-01 belle fw yapma konusu yüzünden oldu şey diycem bikaç gün bekle ben tüm widgetleri türkçeye çeviriyorum şuan 15 tane hazır, 4-5 tane kaldı. onları yapıp konu açıcam digital saati bulmaya çalışıyodum ama hep bluetooth çıkıyo. olmadı telefonun rom undan alıp yapmaya çalışıcam o zamn yükleyebilirsin. ama dediğim gibi beklemen lazım biraz yada araştırmaya devam et

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Xplore ile ile bi klasöre atılıp yapılıyor dur şimdi deniyorum

----------Eklendi @ 17:46:13 ---------- Yazıldı @ 17:45:33 ----------

Saatlerin hepsi gitti

Pritive'deki 200159c0 gibi bişe işte oda olmadı zaten.Flash mı atmak lazım şimdi illa
flash atarsan gelir ama biraz bekle bana kalırsa. bide cfw yapanlara sor onlar daha ii bilir. ayıca tek bir dosya yok içinde dll rsc falan var atmayla yapamazsın yani

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
flash atarsan gelir ama biraz bekle bana kalırsa. bide cfw yapanlara sor onlar daha ii bilir. ayıca tek bir dosya yok içinde dll rsc falan var atmayla yapamazsın yani
Olmuyo valla yahu.Uyuz oldum.Sislerde bozuk hey allahım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...