orjinal c5-03

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
orjinal c5-03
orjinal c5-03 teması signed var mı arkadaşlar

Konu Sahibi

Şu arka plan beyaz ikonlar n8 gibi varya

---------- Eklendi @ 22:30:08 ---------- Yazıldı @ 22:27:48 ----------

Ahan da bunu istiyom kardeş google.com/m/imgres?client=ms-opera-mini&q=c5-03+men%C3%BC&channel=new&start=0&site=images&imgid=ANd9GcQ6GhcZSAU-b0wIsUdC-2FjM2hJx27_yoxjvVh5VrZf_8WGNzMKinVGQwqI&imgsz=67377&imgurl=http://cellphonequick.com/wp-content/uploads/2011/01/Nokia-C5-03-Menu.jpg&imgrefurl=http://cellphonequick.com/nokia-c5-03-review/nokia-c5-03-menu/&ht=640&wd=360&tbnh=137&tbnw=77&ei=CLh0T9izAcX48QOEjQE&ved=0CAgQ9QEwAA

nub

Üye
Nokia Theme White mi ??

Konu Sahibi
Nokia Theme White mi ??

O paylaştığım resimde ki tema işte

---------- Eklendi @ 13:04:39 ---------- Yazıldı @ 13:02:58 ----------

orjinal c5-03 le gelen tema işte arkadaşlar bunda anlasilmayacak bi şey göremiyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kendim orijinal varsayılan c5-03 temasını sis dosyası haline getirdim. Signed yapmaya çalıştım ama inşallah olmuştur. Tema ektedir

Tepkiler: Lord_oF_Dark
    Konu Sahibi
Kendim orijinal varsayılan c5-03 temasını sis dosyası haline getirdim. Signed yapmaya çalıştım ama inşallah olmuştur. Tema ektedir

Ya sen varya on numara adamsın saol kardeşim signed olmasa bile saol emeğine teşekkürler

---------- Eklendi @ 22:16:26 ---------- Yazıldı @ 22:15:30 ----------

sertifika kısıtlıyor diyo yine de saol kardeşim sağlık olsun

Konu Sahibi
dostum olmamış telefonu hackledim hala sertifika tarafından kısıtlaniyor başka unsigleri yükleyebiliyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İçine self signed + 5230'umun cer ve dosyalarıyla signed attım demekki olmamış. S60v5 genel bölümünde 3dk da sertifika yapma var. Onu kullan derim

Bu arada temayı bende telefonuma kurdum, Nokia Evolve dedi

Konu Sahibi
İçine self signed + 5230'umun cer ve dosyalarıyla signed attım demekki olmamış. S60v5 genel bölümünde 3dk da sertifika yapma var. Onu kullan derim

Bu arada temayı bende telefonuma kurdum, Nokia Evolve dedi

Hackledim diyorum ya yine de kısıtlaniyo

nub

Üye
Yanlısın var c5 le birlikte 3 tema geliyor. Dark , light , thema white.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...