Amomoboys Üye cemaltr18' Alıntı: dostum bir teşekkürden bahsetmişsin çok çok teşekkür ederim inan okadar aramıştım ki bu oyunu mükemmelsin.. Genişletmek için tıkla ... aynen )
cemaltr18' Alıntı: dostum bir teşekkürden bahsetmişsin çok çok teşekkür ederim inan okadar aramıştım ki bu oyunu mükemmelsin.. Genişletmek için tıkla ... aynen )
HereİsJohnny Üye bu dokunmatik olanlar için. 5130 ve diğer 240x320 olan telefonlar için orjinal bulamaz mıyız?
Silinen Üye 2381601 Kapalı Hesap Bu oyunun dokunmatik olmayanı varmı? Not: angry birds-in değil, özellikle bu oyunun dokunmatik olmayan versionu
Bu oyunun dokunmatik olmayanı varmı? Not: angry birds-in değil, özellikle bu oyunun dokunmatik olmayan versionu
Uhops Üye Oyun asha 303 de açılıyor.oyun sürüm ve 240x320 gayet normal. - - - Eklendi - - - Oyun açılmıyor demeyin.oyunu benim telefon açmadı deyin lütfen.Yorumları okudum az kalsın bendede açılmaz diye indirmiyecektim.
Oyun asha 303 de açılıyor.oyun sürüm ve 240x320 gayet normal. - - - Eklendi - - - Oyun açılmıyor demeyin.oyunu benim telefon açmadı deyin lütfen.Yorumları okudum az kalsın bendede açılmaz diye indirmiyecektim.
Uhops Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Asha 501 alınca işime yarayacak. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... şimdiden hayırlı olsun. - - - Eklendi - - - Nuru Dasdemirli' Alıntı: Bu oyunun dokunmatik olmayanı varmı? Not: angry birds-in değil, özellikle bu oyunun dokunmatik olmayan versionu Genişletmek için tıkla ... googleye angry bird jar indir yazarsan otomatik olarak dokunmatik olmayan versiyonu inecek fakat oyun fazla kaliteli değil
GuiTaRisT111' Alıntı: Asha 501 alınca işime yarayacak. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... şimdiden hayırlı olsun. - - - Eklendi - - - Nuru Dasdemirli' Alıntı: Bu oyunun dokunmatik olmayanı varmı? Not: angry birds-in değil, özellikle bu oyunun dokunmatik olmayan versionu Genişletmek için tıkla ... googleye angry bird jar indir yazarsan otomatik olarak dokunmatik olmayan versiyonu inecek fakat oyun fazla kaliteli değil