metehan66
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz da açıklarmısın
yani xxjf1 i yükledikten sonra ne gibi ayarlar yapıyoruz? bende dönmek istiyorum?
su 1.2 türkiye için kiese gelsin orjinale dönüp 1.2 yi kiesten yüklüyecem.Neden dönmek istiyorsun?
1-Önce Aşağıdaki linkten XXJF1_ versiyonunu indirip yüklüyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Multiloder üzerindeki LSI- boot change ve ful download kutucukları işaretli olduğu halde yüklüyoruz. Yüklemenin ardından açılan telefonumuzdaki gerekli ayarları yapıyoruz.daha sonra aşağıdaki linkten tamamiyle orijinal Türkiye sürümünü indirererek sadece LSI ‘ yı işaretleyip indirdiğimiz Türkçe sürümü ekleyip güncellememizi yapıyoruz.ve bütünüyle orijinal rooma kavuşuyoruz.
Bizatihi kendim denedim ve başarılı oldu.
2- tamamiyle orijinal Türkiye sürümü(s8500JVJK1) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükleme sonunda tamamiyle şu an en son Türkiye sürümü olan Bada 1.0.2 ye sahip olacaksnız.
ben de en son yazılımın yüklü olduğu yazıyor arkadaşım.anladığım kadarıyla sen arkadaşım ayrıca product code yi de değiştirip türkiye kodu yapman gerekecek.bu işlem de cepking isimli bir başka sitede anlatışmış.benim bu işlemi yapmama gerek kalmadı.kiesle güncelleme işinde sorunum kalamdı.şayet bu son denememde de başarılı olamasaydım aldığım satıcıyla konuştum bu cumartesi gelecek olan samsung destek ile yollayıp yazılım attıracaktım ama şükürki buna gerek kalmadı.
hayır arkadaşım senin bahsettiğin şeyler değil burdaki konu.kardeş xxjf1 bada 1.0 oluyor heralde bu sürümde spoof var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?