fnldstntn Üye Konu Sahibi ozanazy' Alıntı: .sis olarak foruma eklenti yapsanız lütfen. Genişletmek için tıkla ... Malesef bu yetkiye sahip değilim... yarox' Alıntı: türkçe oluyomu bu Genişletmek için tıkla ... Türkçe derken?
ozanazy' Alıntı: .sis olarak foruma eklenti yapsanız lütfen. Genişletmek için tıkla ... Malesef bu yetkiye sahip değilim... yarox' Alıntı: türkçe oluyomu bu Genişletmek için tıkla ... Türkçe derken?
yarox Üye Yeni Hangi temayı yaparsak yapalım telefon yine türkçe olabilyormu? Bu konular hakkında biraz bilgisimde.
Yeni Hangi temayı yaparsak yapalım telefon yine türkçe olabilyormu? Bu konular hakkında biraz bilgisimde.
fnldstntn Üye Konu Sahibi Temanın telefon dili ile bir alakası yok... eğer telefon türkçe ise her hangi bir tema ile değişmez...
Temanın telefon dili ile bir alakası yok... eğer telefon türkçe ise her hangi bir tema ile değişmez...
mission Üye Bunların ana ekranında o eğimli çizgiler yok simsiyah ekran. orjinal temaysa neden yok o çizgiler. mavi ile kırmızıyı yükledim yok. sadece bende mi böyle acaba??
Bunların ana ekranında o eğimli çizgiler yok simsiyah ekran. orjinal temaysa neden yok o çizgiler. mavi ile kırmızıyı yükledim yok. sadece bende mi böyle acaba??
buldog Üye arkadaşım ellerne sağlık ama yükleme dosyasına isminiyazman o kadar gereklimiydi sırf ondan dolayı indirmedim
arkadaşım ellerne sağlık ama yükleme dosyasına isminiyazman o kadar gereklimiydi sırf ondan dolayı indirmedim
buldog Üye SilentOne' Alıntı: red ve blue de ekranda dalga gorunmuyır boş siyah ekran gorunuyor Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar neden gözükmüyor.Yoksa orjinal değilmi bunlar.Açıklama yapabilirmi arkadaşımız
SilentOne' Alıntı: red ve blue de ekranda dalga gorunmuyır boş siyah ekran gorunuyor Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar neden gözükmüyor.Yoksa orjinal değilmi bunlar.Açıklama yapabilirmi arkadaşımız