ouSahin Üye iremm' Alıntı: hadi behhhh öyle ama mesela sapırdatarak iğrenç yanı senin midede çöplük misalı heralde oğuz Genişletmek için tıkla ... halkalı çöplügünü geçti valla öpüşmek isteyen insanın seçenigi olmamsı lazım, her türlü öpüşme ßana uyar öpüşebilcek insan oldugu sürece
iremm' Alıntı: hadi behhhh öyle ama mesela sapırdatarak iğrenç yanı senin midede çöplük misalı heralde oğuz Genişletmek için tıkla ... halkalı çöplügünü geçti valla öpüşmek isteyen insanın seçenigi olmamsı lazım, her türlü öpüşme ßana uyar öpüşebilcek insan oldugu sürece
iremm Üye ouSahin' Alıntı: halkalı çöplügünü geçti valla öpüşmek isteyen insanın seçenigi olmamsı lazım, her türlü öpüşme ßana uyar öpüşebilcek insan oldugu sürece Genişletmek için tıkla ...
ouSahin' Alıntı: halkalı çöplügünü geçti valla öpüşmek isteyen insanın seçenigi olmamsı lazım, her türlü öpüşme ßana uyar öpüşebilcek insan oldugu sürece Genişletmek için tıkla ...
ouSahin Üye iremm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sende hep tükürüyorsun yaf yarabbi şükür demekten bıktım
iremm Üye ben yanlış mı görüyorum acaba ous senin imzanda iremm sana diye bir tukuruk smiley mi var???
ouSahin Üye iremm' Alıntı: ben yanlış mı görüyorum acaba ous senin imzanda iremm sana diye bir tukuruk smiley mi var??? Genişletmek için tıkla ... evet var benimle tanışana kadar olcak
iremm' Alıntı: ben yanlış mı görüyorum acaba ous senin imzanda iremm sana diye bir tukuruk smiley mi var??? Genişletmek için tıkla ... evet var benimle tanışana kadar olcak
mservank Üye canturgay' Alıntı: Allah tükürük bezlerinize zevall vermesinn.. Genişletmek için tıkla ... amin
dreamnurse Üye bence en önemli olan öpüşmenin şekli değil öpüşeceğin kişidir sevdiğin güvendiğin mutlu olduğun birisiyle her türlü öpüşme güzel gelir insana
bence en önemli olan öpüşmenin şekli değil öpüşeceğin kişidir sevdiğin güvendiğin mutlu olduğun birisiyle her türlü öpüşme güzel gelir insana
iremm Üye canturgay' Alıntı: Allah tükürük bezlerinize zevall vermesinn.. Genişletmek için tıkla ... mservank' Alıntı: amin Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: Allah tükürük bezlerinize zevall vermesinn.. Genişletmek için tıkla ... mservank' Alıntı: amin Genişletmek için tıkla ...
CanceR Üye öpüşmeninde şeklimi olur o anki duruma karşındakinin durmuna göre öpersin koklarsın he istemiyosa zorlamıcan tabe
öpüşmeninde şeklimi olur o anki duruma karşındakinin durmuna göre öpersin koklarsın he istemiyosa zorlamıcan tabe