optimus g pro vs not 2

Konu Sahibi
optimus g pro vs not 2
arkadaşlar bir kaç gün sonra bir tlf alıcam bu tlf arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımlarınızı bekliyorum .. teşekküler..

fk555897

Üye
S-Pen için Note 2 iyi ama S-Pen işime yaramaz dersen Optimus G Pro tavsiyemdir.

LimePie

Üye
optimus g pro alabilirsin güzel cihaz

gkcll

Üye
optimus g pro yok böyle bi ekran teknosada inceleyebilirsin dünyanın ilk hd ıps plus ekranıymış dehşet işey yani
özellikleride çok süper göz teknolojisi felan herşey var

Berk E.

Üye
Optimus G Pro iyidir veya Note 3 bekle G Proyu katlar bence

Konu Sahibi
S-Pen için Note 2 iyi ama S-Pen işime yaramaz dersen Optimus G Pro tavsiyemdir.

S-Penin ne gibi bir katkısı olabilir kardeş ..? daha önce not 2 hiç incelemedim bile bir tlfna büyük bir artısı varmı acaba..?

G pro iyi derim ama arkadaşında söylediği gibi note 3 bekle bence daha mantıklı

g Pro tabiki bu ikisi arasından

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Invoke

Üye
S-Penin ne gibi bir katkısı olabilir kardeş ..? daha önce not 2 hiç incelemedim bile bir tlfna büyük bir artısı varmı acaba..?

Kullanışlı olabilir, bir şeyler çizmek için... Ama G Pro ile Note 2 arasında spen için note2 tercih edilmez bence. LG ekranda cidden çok iyi. Zerogaptouch teknoloji vardı, şöyle anlatayım:

Video da G demiş ama aynı özellikler G Proda da var.

fk555897

Üye

Mesela telefonla konuşurken not alabilirsin, herhangi bir notlarını el yazınla yazabilirsin. Bu gibi.

Mesela telefonla konuşurken not alabilirsin, herhangi bir notlarını el yazınla yazabilirsin. Bu gibi.

Bunu G Pro ilede yapabiliyorsun ama kalem yok sadece Benim sana tavsiyem Note 3 ne zaman çıkar bilmiyorum ama bekleyebilirsen 1 ay daha bekle Note 3 iyi fiyatta çıkarsa alırsın çıkmazsa zaten G Pro'nun fiyatı düşer onu alırsın. 1 aya kadar zaten bence 1300'e filan düşer